![]() |
Re: Un Tico Portocaliu
Wow! :D
Si topser mi se pare ca le are incalzite daca nu ma insel :D dar... genial !!! Multe improvizatii la mititelul... si valoarea ii creste, dar asta nu conteaza prea mult, conteaza ca faci pentru tine si pentru confortul tau... |
Quote:
felicitari si spor la modificari in continuare :D |
E forta... sa ne zici cum merg :D functioneaza adica... :D Vorba lu Vlad, cat am tras cu oglinzile ieri si azi.... =))
|
Eu pe ploaia de ieri din buc, am dat drumu la dezaburire in 5 min era uscata oglinda complet desi ploua la greu :D eu zic ca merita 100%
|
Gata!!!Am facut legaturile si functioneaza,proba am facut-o aseara.Pana la urma am legat ,dezaburirea oglinzilor, pe acelas buton cu dezaburirea lunetei asa am scapat de bataia de cap cu sigurante si alte alea.:lol:Mai am sa camuflez firul de masa care mi-a dat cele mai multe batai de cap:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dragutz ticozaur
|
super marfa masina!! am zarit-o prin oras... bafta in continuare8)
|
4 Attachment(s)
Am mai intrat sa mai sterg praful gros pus pe topicul meu si sa mai prezint o mica schimbare a luminilor din bord ,,red light".Attachment 1972035
Attachment 1972036 Attachment 1972037 Attachment 1972038 Urmeaza si ceasurile din bord.Multumesc lui Alex Ek90 pentru ajutor si cu prima ocazie :drunk::drunk::drunk: |
Nebunie mare :D Imi place !!! :D
|
Arata bestial de bine. Me like.
|
Arata frumos dar parca trebuia sa combini mai mult rosu cu alb :D
|
Quote:
|