Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ne vindem tuturor - Logan MCV va purta sigla Lada! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/205552-vindem-logan-mcv-purta-sigla-lada.html)

CyberCSX 10-09-10 14:08

Re: Ne vindem tuturor - Logan MCV va purta sigla Lada!

@ Thomas Everywhere

Normal.
E absurd a se compara tehnologia anilor 60 cu cea din 2010.
mai sīnt si pe aici unii cu R 12 ce circula cu ele la īntīlniri de oldie si pe autostrada.............carute, pericol public.

Cu Nova n-am circulat dar cu Solenza. Are o cunostiinta (neam cu fosta nevasta) una. Ce sa spun. un "mini logan" ce lasa de dorit din toate punctele de vedere mai rau ca Lada Samara. Sa stai la volanul lui una din asta vreo 2000 km, ar fi un adevarat calvar.

Īn 2003 am mers de la Sibiu la Craiova cu un Taxi Dacie papuc double cab si cīnd am ajuns, am zis ca-mi bag rinichii īn reparatie capitala.

AlexSpeed 10-09-10 20:02

din punctul meu de vedere ceea ce se intampla este un lucru urat din partea grupului renault fata de muncitorii de la uzina Dacia! macar sigla o puteau pastra din semn respect pentru muncitorii din romania pe care ii pacalesc cu salarii de nimic fata de muncitorii de la uzina renault!

CyberCSX la ce te poti astepta de la o masina cu un pret mic in comparatie cu alte masini ''straine'' ? eu unu am avut supernova si pot sa zic ca am fost multumit de raportul pret-calitate!

Thomas Everywhere 10-09-10 20:27

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3648701)
@ Thomas Everywhere

Normal.
E absurd a se compara tehnologia anilor 60 cu cea din 2010.
mai sīnt si pe aici unii cu R 12 ce circula cu ele la īntīlniri de oldie si pe autostrada.............carute, pericol public.

Cu Nova n-am circulat dar cu Solenza. Are o cunostiinta (neam cu fosta nevasta) una. Ce sa spun. un "mini logan" ce lasa de dorit din toate punctele de vedere mai rau ca Lada Samara. Sa stai la volanul lui una din asta vreo 2000 km, ar fi un adevarat calvar.

Īn 2003 am mers de la Sibiu la Craiova cu un Taxi Dacie papuc double cab si cīnd am ajuns, am zis ca-mi bag rinichii īn reparatie capitala.

Daca ar fi R12 nu ar fi pericol public si nici alta dacie foarte bine intretinuta, ma refer la fani si cei care iubesc daciile vechi care am ramas blocat cand am vazut una din 73 fara un gram de rugina...si in UE sunt multi nostalgici care au masini vechi si fac intalniri, etc...
Dacia Nova sau Solenza e aceeasi masina, numai ca are bordul si putin estetica schimbata, motorul este acelas pe benzina de 1.4 75 cp un motor bunicel ca consum si fiabilitate, iar propulsorul de 1.9 diesel este un adevarat esec tehnologic...dacia solenza si papuc au acel 1.9D care face ca o troaca din anii 70 acele motoare diesel primitive...si noi aveam motorul ala in 2006 iti vine sa crezi? si la dacia tot timpul se vor pune vechituri ca este marca low-cost si sa produca mult si ieftin asta e planul. Cu privire la confort in dacie, schimbi scaunele cu unele de Bmw, Vw etc...si stai foarte relaxat, eu pe dacia asta care am luat-o, am luat-o ptr distractii nu ptr altceva are scaune de passat si vreau sa spun ca e confortabil decat sa mergi intr-o dacie cu scaunele ei originale care te doare fundu si spatele de praf ce sunt...oricum romanii tre sa zica multumesc Renault ca aveti sa ne dati de lucru si la salarii Renault zice: Sa nu comentati, la Mioveni se platesc ff prost muncitorii, bataie de joc, ce era inainte fara Renault ca la fel duceau problema asta...ce si acum ca au profit si vanzari si isi bat joc de oameni, francezi imputiti ca nu-i suport, sunt ca niste gay din aia cu limba lor hidoasa.

CyberCSX 10-09-10 20:52

Voi se pare ati uitat ca fiu-meu si-a luat īn 2008 o Sandero pe care i-a facut-o o baba praf īn februarie 2009 cīnd a confundat acceleratia cu frīna, a intrat pe rosu si ia rupt toata fata la sandero, masina cu nici 3000 km rulati?

Am scris si aici pe forum atunci cīnd s-a īntīmplat.

Am condus-o si eu si stiu cum se sta īn dacie ;)

Astea-s masini de facut naveta la servici, de mers la cumparaturi si de carat copii la gradinita / scoala.
Punct si nimic mai mult.

Thomas Everywhere 10-09-10 21:24

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3649509)
Voi se pare ati uitat ca fiu-meu si-a luat īn 2008 o Sandero pe care i-a facut-o o baba praf īn februarie 2009 cīnd a confundat acceleratia cu frīna, a intrat pe rosu si ia rupt toata fata la sandero, masina cu nici 3000 km rulati?

Am scris si aici pe forum atunci cīnd s-a īntīmplat.

Am condus-o si eu si stiu cum se sta īn dacie ;)

Astea-s masini de facut naveta la servici, de mers la cumparaturi si de carat copii la gradinita / scoala.
Punct si nimic mai mult.

Sandero e un Renault cu sigla de dacie...ce a fost inainte de Logan "creatiile romanesti" intradevar erau dacii concepute de romani, praf la fiabilitate, confort, motoare etc....dar Sandero, Logan si mai nou Duster sunt niste Renault facute de francezi, adica masini ieftine...crezi ca un Clio, Megane sta mai bine ca astea 3? tot la fel sunt, evident, de facut naveta, de carat cartofi, taxiu, etc... Un Symbol e mai nesigur ca un logan, am mers cu logan si la 150 mergea perfect fara a tremura sau balansa, pe cand hidosu ala de symbol la 150 simteam ca imi iau zborul si ies de pe asfalt....parerea mea Renault nu mai e ce a fost odata si acum sunt doar niste chinezarii, masini din plastic brut:-)

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning