![]() |
Re: STEVENdesign
bey stai k introduk si eu desenele mele...!
|
TRABANT concept by STEVEN
(de la restyling trabant contest ala fara rezultate :sad: ) il repostez aici sa fie la arhiva: https://img442.imageshack.us/img442/8...ptbystewe6.jpg
|
Re: TRABANT concept by STEVEN
cum man ... park sau anuntat castigatorii pana la urma.. sau nu mai tin eu minte bine ...
|
Japan drifter :))
nu e perfecta..k am facut-o la draci pe caietu de fizik luasem 4 :))...jentzile sunt de pe m6 k erau urate si mici alea din desenu original:
https://img96.imageshack.us/img96/950...drifterzd3.jpg |
ce proaspata e iarba de sub masina...
|
park au o tenta de arcuire masinile din unghiul asta ... nust cat de najpa erau jantele dinainte ... dar nu dau deloc bine nici astea... iar cel mai aiurea lucru e faptul k roata spate e mai mare k aia de p fata...
|
Quote:
|
Desenezi destul de bine dar ai grija....masina este putin rasucita si ar trebui ca perspectiva sa fie putin exagerata ....si ar trebui sa schimbi si tehica de lucru(hashura) incearca sa lucrezi in creion....in rest numai bine!
|
STEVENdesign>>> STEVEN M6
|
remix
|
Salutare all. sunt nou pe aici, si ce vad ma uimeste. Un bmw m6 este o masina pe care multi se chinuie sa o faca sa arate mult mai bine decat arata, insa cu greu poti face, din ceva ce arata foarte bine, ceva uimitor! Masinutza creeata de tine are grila fatza si spoilerul un picutz cam mari in proportie cu restul masinii. In rest e bine pt un desen in pix. bafta!
|
super tare efectu Pearl...
un mic sfat in legatura cu neon`u daca imi permiti :) : ai grija sa fie partea interioara cat mai deschisa fiindca practic acolo e lumina cea mai mare si spre exterior cea mai inchisa |
foarte tari desenele :D ... din cate vad u si Ace Axel aveti mare talent in asa ceva , eu n`as putea sa desenez ca voi , respect! Care imi face un desen cu GOLF IV(tuning sa fie la alegerea voastra) ?! Astept raspuns. Multumesc! (poza e la sectiunea "masinile voastre desenate de noi")
|
Masinile promotor
3 Attachment(s)
Dacia 1100 concept 2010(galbena)si dacia 1310 concept 2010(albastra)...descriere: dacia 1100 masina sport motor boxter la spate, racire apa,180cp...dacia 1310 limuzina cu dimensiuni apropiate de vw passat, motorul de top v6 kompressor 280 cp...
|
ai respectat mult linile vechi ale celor 2 modele.
super detaliate....imi place ce zici de noi proiecte? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning