![]() |
destul de dragutz filmu. Insa nu cred ca se compara cu Bad Boys 2. Mi-a placut la nebunie filmu asta. Sigur in top 5. Are de toate, pana si masini. Adica vedem si noi un Ferarri in actiune si un Hummer H2 (rupe).
|
era si un muscle car pe acolo
|
cel mai frumos film afost pt mine ala cu nicolas cage cum se chema?? :lol: :lol: :lol:
|
lol da si tu mai multe detalii, despre ce era vorba in film?
|
in germania ii spunea:numai 60 de secunde.
|
da lol numaqi 60 de sec :lol: erau numai masini tari il stiti sigur :lol: :lol: :lol:
|
Gone in 60 seconds......cu faimoasa Eleonor! :)
|
merci pimp :lol: :lol: :lol:
|
Dragutz filmul. Mi-a placut si mie. Pacat ca nu se aude nimik de o continuare ceva. Ar merge.
Am vazut zilele astea Scary Movie 3. Nu cred ca am mai pus mana pe vreun film asa de prost. Nu va recomand sa-l vedetzi ca pierdeti vremea. |
cam in general continuarile la filme nu sunt asa de bune ca si originalu :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
asa este pimp ai vazut martix 3??sincer sa fiu a fost filmul d kkk!!! nu mia placut deloc am si adormit la film :lol: :lol: :lol:
|
Matrix nu mi-a placut deloc nici un Matrix..mai tare a fost Blade ! :twisted:
|
lool da blade este tare imi place si mie :lol: :lol: :lol: filmul meu preferat este heat cu robert de niro si al pacino il stiti?? :lol: :lol: :lol:
|
pimp chiar am vazut filmele astea. Vezi tu eu sunt un mare devorator de cinematografie. Stiu ca gusturile nu se discuta insa mi s-a parul o mare varza filmul. Incercarea cu disperare de a fi original si de a nu repeta elemente din primele doua ( care mi-au placut f mult de altfel) au dus la o atmosfera scarbos de monotona. Filmul m-a plictisit si nu am ras decat de vreo doua ori pe cand la primele doua nu mai vedeam bine din cauza lacrimilor. :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning