![]() |
Re: NBI-u...adica supernova
Foarte reusita amsina ...bv
Asteptam poze ..si ceva detalii tehnice ... |
3 Attachment(s)
iata si pozele de mult asteptate..:D
am uitat de ele.. |
ai reusit sa o pui... arata foarte bine. Prima impresie??
|
bvo! sa pui mai multe poze cu masina sa o admiram
|
cu masina o sa pun poze cand o sa fie gata .. nomentam am suspendat lucrariile la ea..
cat de curand o sa fie gata.. -bara e de mult pusa numa nu am facut poze... are o tinuta foarte buna de drum.. se comporta bine. nu ma asteptam la rezultatele alea, urmeaza zilele astea sa o fac si pe cea din spate (melobara):D |
Dupa ce pui "melobara" pe spate sa dai o tura sa ne spui daca derapeaza spatele mai mult decat inainte la o viteza cat de cat mare in curbe ...
|
sunt multi in tara.. care au pus astfel de bara si nu s-a plans nici unu pana acuma..
om traii si om vedea:-) |
Ar fi bine daca ar fi doar mai "tzapana" si nu ar afecta si aderenta spatelui la drum ;) :D
|
E normal sa afecteze aderenta spatelui. In timp ce bara de rigidizare pe fata ajuta masina sa nu mai subvireze, bara pusa pe spate va duce la un comportament supravirator al spatelui in mod sigur. Daca nu se observa la viteze decente, te asigur ca la limita se va observa. Nu zic ca nu e bine sa iti pui, depinde de fiecare cum vrea sa isi simta masina. Si eu mi-as pune si fata si spate ;)
|
Depinde ... normal ... exemplu eu nu simt nevoia unei bari pe fata (dacia 1310 din 98 ) ... mi se pare ca deja cam supravireaza ... chiar la un momentdat ai impresia ca tragi de volan si intra roata (exterioara) sub masina si tot ia curba cum o vrei tu ...(impresia mea ) ...
|
Supernova oricum ia curbele mai bine decat o berlina
|
arata foartebine sport la continuare
|
Quote:
|
Barile nu ti le pui doar ca sa-ti intre masina mai bine in curbe. Cel putin eu nu pe asta m-am bazat. Masina se simte mult mai inchegata, nu mai e chiar ca o cutie de carton, e ca o cutie de lapte :P
|
Poate nu ati observat pe inghetu asta cine are nova sau supernova cum se haieste caroseria in curbe,pentru ca paraie toata,nu e rigida deloc,mai degraba e mai bine inchegata o berlina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning