![]() |
Re: posesor de auto dacia s.n.
1 Attachment(s)
mutumesc pentru sfaturi incerc sa fac ceva cu gust.
|
1 Attachment(s)
urmeaza sa umblu la evacuare cit mai repede.
|
mihaimita25 - eu credeam ca topicul asta este cu masina ta , nu cu masini virtuale
|
ok nu mai pun ,da esti destul de rau este topicul meu si vreau liber la tot te rog.
|
Quote:
pe aceasta sectiune se posteaza numai masina proprie.pt virtual tuning 3d intra aici:https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html;) |
lume astazi am rezolvat zgomotu de la toba,am inlocuit toba intermediara,cu o bucata simpla de teava,a fost putin de munca dar a iesit bine parerea mea adica nu mai sufla ca inainte si nu mai face zgomot si plus e mai usoara acum bine inteles cu ajutoru a doi colegi ai mei,printre care "bogdan "das" cu bmw,eu sunt multumit nu mai fac poze ca nu e de poze cred ca ma intelegeti asta ca sa fac economie la bani stiti e criza.
|
Sa nu inlocuiesti talonu` cu o amenda ... sau poate nu se aude rau ;)
|
am facut proba,si se aude mai bine acum,nu e foarte strident dar e ok imi place zgomotul produs acum e cum trebuie multumesc celor care ma ajutat.:-P
|
ai grija acum ca nu mai ai toba intermediara...
|
nu sunt probleme ,nu face zgomot prea mult,dar se aude destul de bine imi place zgomot atat cit trebuie e bine.
|
eu am taiat tot de la a mea nu mai am decat finala borla care urla demential...
|
aha cred ca acum se tine toata politia dupa tine":-)
|
vreau sa imbrac volanu in piele,si alte maruntae,vreau sa fac mai multe,da mai greu cu banii.
|
am dat comanda de un set complet de distantiere de20mm si 30mm cu prezoane aferente dupa ce le montez va arat diferenta ,cine are o anvelopa 175pe 13 vara sau iarna buna?
|
am eu una... maine sau duminica iti pun si poza sa o vezi... e stearsa putin pe o parte...dar nu mult...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning