![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
WOB le-am citit dar nu credeam ca se dau pe MOKA - GRATIS :D daca e asa cum facem sa ne vedem sa le iau si eu d-le balan ?:D
Avand in vedere faptul ca esti din targoviste cred ca o sa mergem pe posta nu?:) Kit-ul de pe g2-ul ala e original din fabrica? Daca da! da-mi seria de la caroseria ta si ma interesez poate ti le pot aduce de afara OEM-uri. La un pret bun fara comision fara nimic :) @road_runner vezi in link-ul meu din semnatura cu comenzile pe net de adidasi de pe EASTBAY , are un post acolo , e membru VWForum si mai nou prieten de-al meu. Posesor al unui Mk2 din 85 , 1.3 momentan:D , suspensie sport, jante , new paintjob :) o sa iasa frumos si a lui . Ti-am vazut fostul G3 din cate am inteles eu :( pe la Crangasi ... masina e lacrima ... bulan mare pe ala care o are acum. |
dap prin fan curier e cel mai simplu! lasa adresa ta si ti le pun!!!!
|
poate are cineva si pentru mine niste stergatoare de spate...de G4,passat,octavia....cam orice VAG ... opel break....mi-ar trebui pentru o conversie la masina mea :D
|
bord de golf 1 cu turometru an 83 si panou sigurante tiple ambele ! moka
|
ai si traversa de mijloc ( ca aia m-ar interesa pe mine - partea cu maciuca :) - 8)
|
Quote:
|
Mai fratilor cine are un carburator pentru motor de 1300 cc golf I
|
bord cu turometru pt diesel are cineva? :(
|
Quote:
|
cunosc ieo in buc pe un g60 wolsburg edition daca am scris corect, stiu ca le da dar nu stiu pretul daca vrei nr lui il ai pe pm:) sa-i spui mai exact despre ce este vorba ca sa-si dea seama
|
cum arata??? e exact ce am pus eu in poza sau alt tip de kit???
|
Etrier stanga spate pentru passat 35 i are cineva ?(cred k sunt la fel stg/dr nush exact).Ca unul nou costa cat o Dacie buna:rolleyes2
|
Quote:
Deci : Marca: Model : An fabricatie : Motor : Cmc : Kw : Seria caroserie : si te anunt. |
kit-ul este exact ca in poze, daca reusesc zilele astea ma duc sa-i fac o poza, masina din ce mi-a povestit a fost g60 full si a dat jos motorul ca se dusese compresorul si acum are 1.6 pe ea. ieo plang dupa scaunele fata care sunt recaro originale sport electrice si arata prea bine dar vrea cam mult pe ele:( poate te intelegi tu cu el la tel la pretul kitului. bafta.
|
oooo si pe scaune cat vrea? daca tot te duci ti-am zis s in Pm: imi trebuie usile cu geam dint-o bucata daca are si evzi ce mai are pe acolo interesant!! merci mult si dau un suc asa cum am promis sau 2 SUCE !! :)))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning