![]() |
Re: Date despre utilizatorii din Brasov
1 Attachment(s)
Mihai Mircea
student 22 ani Punto HGT Multa bafta tuturor :P |
|
Alex
1989 masina: Opel Calibra (in curand):D deabia astept sa fac 18 ani! |
|
Salut!
Razvan Maftei 11.05.1986 student Mazda Rx-8 Merceres-benz c220 CDI sportcoupe 0729.998.538 Maniac Motor's str. 13 Decembrie nr.31 |
Traian
29 ani Brasov Fiat Tipo 1,9 TDI urmeaza saptamana viitoare Mitsubishi Proton 1.6, 16V, i |
|
ma primiti si pe mine?:D
prietenii imi zic Bassu am 24 ani cica sunt student :D si masina ....am dacia break 1310 cu mici modificari la motor si un opel vectra a 2 litri wasp_tuning@yahoo.com |
adi
21 ani student 0765 353 352 0749 490 494 '02 passat TDI |
1 Attachment(s)
Hai sa ma prezint si eu cu toate ca sunt de langa,din sfantu gheorghe,dar avand in vedere ca sunt 15min de mers ....... se accepta,cred.
Stan dragos,an 1988,masina opel astra f 1.7td. Modificarile au loc momentan la sistemul audio.Poate o sa evoluez si la mecanica si vizual, dar cine stie.;) |
sal ! Si eu tot la 10-20 min de bv depinde cum merg :D , adica din Sfantu Gheorghe! Am un focus 1.8 Td! deocamdata nimik pus pe el dar in curs de schimbare. Trebuie sa strang bani:-)
|
Salut ptr toti! Tolciu Tudor, din Sfantu Gheorghe, 18 min de mers de la Bv(cu tot cu respectarea de limita prin localitati) :)! Foarte pasionat de masini si ma bag cam peste tot unde vine vorba de ele! Cu acordul lor ;), stau aproape tot timpul cu dagosh88, sances si Liviutz(https://forum.4tuning.ro/showthread.p...er#post608196)! Deocamdata nu am masina dar poate poate, speranta moare ultima ;)......si nici nu zic ce masini au ai mei ca mi se pare aiurea! Sper sa ma primiti si pe mine pe aici! Eu am si vrut sa infiintez o comunitate in Sfantu Gheorghe, lucru cu care baietii au fost de acord numai ca a picat pentru ca deocamdata suntem prea putini......deocamdata :)!!
|
Liviu
aproape 19 ani Opel Calibra ehhh...eu sunt la 10 min de bv :P |
Bun venit la toti...pana va faceti o comunitate sunteti bine veniti aici...;))
|
Neagu Stefan,pe 16 ian 2007 fac 21 de ani,student la Universitatea Transilvania,Facultatea de Inginerie Mecanica, Sectia Ingineria Transporturilor. Stau in Caminul 2 din complexul studentesc Memo,Brasov. Sa speram ca peste 1 luna sa fiu posesor de Oltcit,ca asa sa stau dupa Loganul familiei....ajung la spitalul de nebuni.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2025 4Tuning