![]() |
Re: Vw Fest !!!!!!!!!
pai nici nu avea ce sa nu ne placa ;-) , totul a fost facut ca la carte cu o mica exceptie : aparitia martorilor lu' yehova :lol: cati erau cand au iesit
felicitari tuturor organizatorilor si participantilor,ati dovedit ca ploaia nu ne poate strica festul :joy: |
Din cate am vazut din poze au fost multe vw-uri frumoase....felicitari shi speram sa avem parte d cat mai multe astfel de evenimente...poate shi mai aproape de Oradea:D
|
Vad ca a iesit frumos! FELICITARI!
|
las' ca aia care au iesit din sala, ce erau...de la ADVENT FEST ( :) :) )..au fost amuzamentul sa nu ne plictisim pana a inceput... oricum scria clar pe ecusoanele lor: ELIBERAREA SE APROPIE..stim cu totii ca era vorba de eliberarea parcarii..!! lool!
@roadrunner: frumos goilfu...nu stiam al cui e!! chiar frumos!!! pacat ca nu am avut nici un Golf 1. dupa mine... super a fost si ca cele mai multe au fost G4 :). dar si Golfulrile 2..au fost vreo 2 ..care meritau nota ZECE. la fel si corrado si broscutzele!! puteam totusi sa fim mai multi. frumoasa fata aia... merita sa stea si la mine pe capota un pic. :) sper ca prietenul ei nu citeste aici..sau daca citeste...SA NE TRAIESTi..tot respectu' pt fata! oricum..sapt viitoare ce faceti..? mai facem un FEST..ceva? lool! hai ca mi-a placut! |
Ce treaba are prietenul fetei aici :rolleyes2 :rolleyes2
Bianca a venit pentru sedintze foto.....noi sedinte foto vroiam 8) 8) |
auziti..dar ia stati !!! STOP JOC..
SpeedeR unde a fost ?? ... ca mai lipsa un GTI din calcule!! -ZZ- Frumoasa masina...... prietenul ei (posibil ) sai aiba ceva treaba, ca eu cand am zis de stat pe capota, m-am gandit nu numai la poze... :) daca vroiat doar sedinte photo..lool! then |
Deci d-aia iti transpirasera ochelarii...Visai la sedinta pe capota...hmm
|
nu visam... la sedinta foto, ca cica se putea duce orisicare dupa aia..la final... dar eu visam la GTI-ul tau! nah!! sau la zgb... :P
visam la... alta sedinta ! si ochelarii au stat toata ziua transpirati de la aia!! :P noroc ca aveai sapca ca altfel sa vezi ce iti transpira si tie chelia!! :P |
Am fost dotat si cu umbrela ;) Oricum ma luase cu transpiratie cand am vazut ca SE APROPIE :)
|
aha...sotia..copilul..ce fac? bine sanastosi..stiu pe unde umblii tu?? deci te rog sa lasi fetele altora..frumos din partea ta cand ai vazut cum aveam ochelarii, daca tot ai remarcat, cand te-a invitat la poze, sa zici ca masina este a mea si sa ma trimiti pe mine la poze cu ea/ele (masina+fata)... doar ne stiam de atata timp!! :) :)
|
Domnul SpeedeR .....nu a putu sa vina deoarece... a dormit !
|
Quote:
|
Quote:
nu ai ptr ce santos...oricand cu placere;):rolleyes2 astept cu nerabdare urmatoru vw fest...da sa fie aceasi orgazizatori:D |
pacat ca am pierdut evenimentu da cine s-a uitat la stiri duminica pe pro tv si antena 1 m-a vazut blocat in trafic la mare+interviu.....:)))
|
3 Attachment(s)
Salut si felicitari tuturor celor implicati! Ma bucur extrem de mult sa vad ca, in sfirsit, exista si la noi un VW Fest.
Imi pare rau ca n-am putut sa ajung si eu, dar masina mea e "under construction". Asa ca, daca se mai organizeaza partea a doua pe la mijlocul lui septembrie (adica peste doar 2 luni), voi putea participa si eu. Inca o data, felicitari! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning