![]() |
Re: bmw e36 328 is
Quote:
|
Re: E36 - 328 is
cum zic toti cei de pe forum.....e un topic de urmarit....stau si ma gandesc ca multi tanjesc la asa o pisicutza de 2.8 si tu iti bati joc de ea in cel mai dur mod posibil.....dekat sa continui asa mai bine dao la un pasionat de bmw care poate face din ea ceva special.:D
|
Quote:
|
Quote:
Sa te dai de`a latul?:)) Sau sa ii furi motorul ala de 2.8? |
tie MARIAN sau la oricare alt pasionat de asa ceva:D 328 e36 sunt foarte rare si cei care le au sunt niste fericiti
|
Quote:
|
da ma o dau la combinatie ori cu a ta sau cu un 2.0 24v.
|
ia auzi Marian :) ai pus-o... are si tuning asta :))
|
Cash cat vrei pe ea?! e in mintile lui motoru`?! Sau o dai numai la combinatie?!
Ti-ai batut joc de bijuterie de motor... nu puteai sa iti iei un 1.6... si sa il faci cum vrei u ?! ca nu te baga nimeni in seama,te lasau in treba ta... sau alta marca... era mai bine! Si daca poti sa imi raspunzi si mie la urmatoarea intrebare: Ai facut`o numai de capu` tau masina sau ai mai primit si unele sfaturi de la X si Y?! daca ai primit.. aia ori au facut misto de tine ori sunt paraleli cu subiectu`... Si u ca ai ascultat la fel... Eu sper sa indrepti situatia si sa o faci mcar stock cum a facut-o masa sau cum zic si baietii... DA-O LA UNU` DE STIE CE TRE SA FACA CU EA! Daca vad aia de la BMW ce i-ai facut te aresteaza! Bafta! Restu` e CanCan! :paper: |
va pierdeti timpu' de pomana;)
|
Quote:
Eu cred ca e irecuperabil. |
Quote:
lasa ca isi ia el si bara spate de m5 .. sa vedem atunci ce mai comentati :) |
Daca ia de M5 e bine , mie mi-e frica sa nu puna de M6 ..............
|
nu-i ma irecuperabil!! eu cred ca'n dorinta lui de a se face remarcat cu ceva si'ntr-o lipsa grava de bani a considerat ca face bine daca'i pune bara aia! si cred ca nici nu prea stie despre ce'i vorba! la luat prea repede,BMW'U,2,8 alea alea..!! STITI CE'I DE APRECIAT LA EL,ca vb frumos si accepta criticile,daca a ajuns sa o dea numai sa scape!!!:D
|
Am vb cu baiatul aseara !!!zilele astea ne intalnim cu trotinetele sa vedem cum sta treaba !!!
problema este ca masian are cutia automata !!!deci am de bagat ceva bani sa ii schimb cutia,pedalier,(din cate stiu instalatia electrica) este dispus sa facem schimbul !!! bara aia a pus-o ca a cumparat-o f ieftin si a vrut sa schimbe bara cea "stock" sa fie si el in randul baietiilor,dar si-a dat seama ca a gresit !capota asa era de cand a cumparat masina !!! deci va tin eu la curent cu masina ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning