Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/202886-ct_03_wpj-dacia-homemade-tuning.html)

hutzzyy 09-09-10 17:18

Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning

resuita masina .arata bine .bv spor la modificari .

nephew Mitel 11-09-10 15:40

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3626499)
aha partea de sus a parbrizului...cand vin la constanta vreau sa iti vad si eu masina, poate faci si bad boy.ul pana atunci;)

Sa vedem cum facem,poate ne intalnim mai multi;:twisted:

Quote:

Originally Posted by hutzzyy (Post 3646392)
resuita masina .arata bine .bv spor la modificari .

Ms ms:D;

nephew Mitel 11-09-10 15:56

9 Attachment(s)
Noutati :am pus folie pe luneta, geamurile spate, in loc de parasolar si pe semnalizarile fata;
Si o pereche de stopuri decolorate;

Deocamdata masina ramane exact asa cum este acum, pt ca stau foarte prost cu banii(am terminat munca si incep facultatea:cry:) poate o sa continui proiectu vara viitoare. Pana atunci doar benzina si cox:twisted::twisted:

Cateva poze :arrow::arrow:

Sonny™ 11-09-10 17:24

off...ce facultate faci?
on...arata bine daciuta...;)

nephew Mitel 05-10-10 15:50

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3651227)
off...ce facultate faci?
on...arata bine daciuta...;)

Facultatea de autovehicule rutiere; ms :D

Masina a primit mici modificari: toba sport (homemade) ,praguri si prelungiri pt bari;

Poze:arrow::arrow:

rasta_boy40 05-10-10 15:57

E draguta.Te-ai gandit sa ii faci interiorul farului negru?Eu zic ca ar arata bine,mai ales ca masina e neagra.De ce ai vopsit toata janta alba?Incearca sa-i faci interiorul negru si buza sa o lasi alba.Asa as face eu.

Cheers!

nephew Mitel 05-10-10 16:29

Quote:

Originally Posted by rasta_boy40 (Post 3704648)
E draguta.Te-ai gandit sa ii faci interiorul farului negru?Eu zic ca ar arata bine,mai ales ca masina e neagra.De ce ai vopsit toata janta alba?Incearca sa-i faci interiorul negru si buza sa o lasi alba.Asa as face eu.

Cheers!

Ideea cu farul am incercat sa o pun in practica,dar nu am reusit in nici un fel sa desfac farul ; si daca tot il desfac ii pun si angel eyes;
Referitor la jenti mi se pare ca negrul din mijloc face janta sa para mai mica;

bib_andrey 05-10-10 16:54

Frumoasa Dacia..dar si eu cred k ar arata mai bne cu buza la janta alba si restu negru 8)

rasta_boy40 05-10-10 17:01

Quote:

Ideea cu farul am incercat sa o pun in practica,dar nu am reusit in nici un fel sa desfac farul
Cu ce e prinsa sticla de plastic?Daca e cu silicon pune farul in apa calda.Daca nu merge ia intr-o seringa cu ac benzina si pune-o la imbinarea sticlei cu plasticul,dupa care ii dai foc cat sa se incalzeasca siliconul,si cu o surubelnita il scoti.Ai mare grija cum lucrezi!!!Eu asa am facut si a iesit perfect.Unii vor zice ca se topeste plasticul,dar daca ai grija si lucrezi cu simt o sa iasa perfect.

Cheers!

Ingerasul99 05-10-10 18:12

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3704640)
Facultatea de autovehicule rutiere; ms :D

Masina a primit mici modificari: toba sport (homemade) ,praguri si prelungiri pt bari;

Poze:arrow::arrow:

Prelungirea pe spate de unde provine?

nephew Mitel 05-10-10 18:59

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3704773)
Frumoasa Dacia..dar si eu cred k ar arata mai bne cu buza la janta alba si restu negru 8)

Eu ma gandeam sa vopsesc toata janta neagra si sa ii fac o dunga rosie spre exteriorul buzei; o sa fac roata de rezerva sa vad cum iese; daca imi place le fac pe toate

Quote:

Originally Posted by rasta_boy40 (Post 3704787)
Cu ce e prinsa sticla de plastic?Daca e cu silicon pune farul in apa calda.Daca nu merge ia intr-o seringa cu ac benzina si pune-o la imbinarea sticlei cu plasticul,dupa care ii dai foc cat sa se incalzeasca siliconul,si cu o surubelnita il scoti.Ai mare grija cum lucrezi!!!Eu asa am facut si a iesit perfect.Unii vor zice ca se topeste plasticul,dar daca ai grija si lucrezi cu simt o sa iasa perfect.

Cheers!

Iti multumesc pt ajutor; o sa incerc mai intai varianta cu apa calda daca nu merge am un far in plus pe care o sa il sacrific ;

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3704919)
Prelungirea pe spate de unde provine?

Prelungirea de la bara spate este de la o bara spate de cielo, iar cea din fata de la o bara fata de opel tigra, dar au fot ajustate ca sa se potriveasca pe barile de dacie;

15lda 05-10-10 20:30

La ovidius ?Ce an?

Sonny™ 06-10-10 01:21

poate ne auzim la un tel ceva...;)

adi.schumi_tm 06-10-10 08:43

Arata MULT mai bine cu prelungirile de spoilere,felicitari.

BlueAngel 06-10-10 12:23

Din cate se veed din poze dimensiunile gumelor difera..pune-le pe cele mai mici pe fata si pe cele mai mari pe spate apoi taie din arcuri sa fie cat mai asezata macar sa ajunga buza aripii la cauciuc,jantele mai bine le lasi asa sau fa negru interiorul si buza argintie,stopurile ar da foarte bine rosii si niste semnale clare,ar mai merge o toba cu tips mare ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning