![]() |
Re: Corsa mea
incet incet bestia mika incepe sa prinda o forma....abia astept sa o vad pe stradutele astea perfecte din buc :D...sa vedem cum o scoatem de acolo hihi
|
Quote:
|
puiu e crima, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult,,,, e ***** rau de tot.....
sa mergi in fiecare zi sa faci poze te rog....:D |
Quote:
|
e faina...bafta la ea in continuare ;)
|
super proiect !!! jantele pica bine zic eu pe masina ;)
ne vedem in pescadrone sa ne pov de baietii aia,ca is tare curios de pret si mai ales de calitate ;) |
spune-mi si mie te rog la ce turatie ai obs ca trage cel mai bine ptr plecarea de pe loc ,am plecat cu a mea de cateva ori la o liniuta la peste 3500 si derapa super mult .este identica cu a ta ,poate ma ajuti u cu informatia si o scap de chinul aiurea de a experimenta.ms anticipat
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Shi acuma nishte poze noi de la vopsitorie, s-au apucat de finisarile finale k sa arate bine... kitul care se vede in poze este kit de fibra...probabil k saptamana asta care vine va fi gata sper.
|
super fain ;) tzineo tot asa ;)
|
asta mica e masina firmei de taxi la care lucrez,are bucsaraia dusa, 2 ani si vreo 84 mii km ,filtru de motorina nu am gasit ptr al schimba deci e cel din fabrica si banuiesc ca deja saraca geme din cauza asta.in rest masina merge bine .rotile sunt din fabrica pe 185 R 15 ,jante de tabla,turbina eu o aud pe la 1300 rot/min ca incepe sa intre ,masina e full ,sigura belea acum de care m-am lovit e cd-player-ul fiind cel din fabrica,citeste numai ce cd-uri sunt trase la vit mare sau ceva mai de firma ,culmea totusi ca alea zgariate si de 2 lei le citeste dar cele curate nu .nu prea ma agit ptr ca este masina firmei dar sa stii ca m-am atasat de ea.oricum intrebarea ramane ptr gumele de 185 pe 15" .pastram legatura aici oricum
|
Iese misto....pacat ca nu o sa mai poti merge cu ea la iarba verde:D!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal..ma puti lamuri putin despre evacuare? Luna asta aduce tatamiu din germania un Astra Caravan Diesel...si sunt interesat de o finala sport...Mai mult pt sunet...Poti sa imi dai detalii cat te-a costat evacuarea? Si de unde e? Am auzit k sunt finale speciale pt diesel.Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning