![]() |
Re: CJ89TDR
arata bine masinuta :) dau bine geamurile foliate cu colantul ala ;) bafta in continuare :)
|
superba masina sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
niste praguri negre simple ar mere parca ... :)
|
o sa vina si pragurile:D sper curand
|
Dar vezi da bine cu vaselina acolo sau autovapant daca nu vrei sa faci urat cand le dai jos si constati ca pragurile sunt varza de la apa;)
|
am grija ms de sfat si nu stiu unde sa ma duc sa imi iau pt sn nu comandate la deastea ce lucra in fibra
|
Dute la piese auto si iti dau aia praguri si tu le probezi pe masina vezi care dau mai bine.Eu asa am facut cu aparatorile de noroi mi le-a dat sa le probez pe masina daca imi place bine daca nu asta ee;) asa fa si tu si care zici ca da bine cumparele;)
|
asa o sa fac ms mult de sfat
|
am eu stikere dak ai nev la 10lei ;)
|
ingrijita masina:) bafta la modificari.
|
cand mai facem adunare in cluj ?
|
cat de repede :) probabil acuma inainte de paste daca nu cel tarziu dupa pasti in careva duminica, de ce te-ai hotarat si tu sa ni te alaturi ? :)
|
da da ma alatur
|
lasa ca te sun io cand facem sa stii din timp :P
tre sa hotaram cu restu baietilor sa vedem cand suntem mai multi sa nu patim ca si data trecuta :) altfel ? ce iti mai face motoru ? ai mai indrugat ceva pe la ea ? |
iam vopsit grila fata culoarea masini ,iam pus proiectoare de ceata ,iam revopsit jantele:)) acuma urmeaza sa imi iau 4 cume de vara sa mi le montez pe masina inrent numa curatata si iam facut schimburile de toate filtrele ulei si maim pus flanse spate o iesit rotile cu 1,5 cm mai in afara si sta mai bine acuma mais pune o suspensie sport da nu gasesc sa imi pun sa o cobor unpik
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning