![]() |
Re: - B 87 Wbl -
ce zici nebune???? Sunt EU Johnny ..... Stii Ca Arata Bine Masina .... si mai stiu ca era sa ne miereasca si un tir cand am plecat de la scoala .... ai grija cum conduci :P !!! mai vb ;)
|
Quote:
|
Multa bafta in continuare nu prea am mai vaz sch si o stiam in rest..uite te si u la break u meu si ti dai seama cine sunt si zi mi cateva pareri...sal
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html |
1 Attachment(s)
uite .. eu m-am gandit ca ai putea face asta la jenti
ca eu stiu ca dak imi iau jenti asemanatoare cam asa ceva vreau sa fac cu ele e doar o propunere ... vopsite cu negru in interior ... dar cu o vopsea buna si care sa tzina ps. .. scuze calitatea dar poza e lucrata in pait ... :) |
eu zic k e buna ideea, acestui model d jante cel mai bne ii sta asa, da si impresia de spitze subtiri;)
|
1 Attachment(s)
asa ar arata pe masina ...
|
Daaaaa ... imi place mult cum da asa .... cade bine ca sunt si geamurile negre ... dar nu stiu unde sa le vopsesc asa ...sa nu sara vopseaua si sa fie treaba buna :( ..... daca stiti vreun vopsitor bun .... ajutati`ma ...... apropoo ... am dat jos stikerele dupa botu masini .... se vede mult mai frumos fara ele :D ....
|
trec in fiecare zi p acolo si am vaz si eu azi...arata mai bine fara stikere..de ce ai luat amenda la meeting???pt ce? da si mie id tau d mess sau intra p min raketa_maryan
|
imi place masinutza ta ! succes in continuare !!!
|
Jantele astea se vad bine vopsite asa daca NU faci tamburii rosii(ca in imaginea prelucrata)... ori sub forma asta(interiorul negru), ori cum le are DAC-ul :rolleyes2
^^^ parerea mea!:oops: Si chiar cred ca da bine combinatia asta pe WBL. :D |
hmm ... tamburii deja erau roshii ...
la partea aia nu am lucrat nik ... si sincer sa fiu ... mie imi plac asa roshii cum sunt ... nsuh` .. :D parerile difera ... sau dak vrei sa le faci tot interiorul jantei negre ... uita-te cum le are B 83 DAC ... ramane la latitudinea ta cum o sa o faci .. pt ca pana la urma e masina ta ... si ce iti palce tzie mai mult aia sa pui pe ea ... ca o faci sa iti placa tzie in primul rand .. ;) |
msina asta o vedeam zilnic la scoala (am fost colegi de liceu), si dupa parerea mea e printre cele mai frumoase dacii, se pi*a p un logan...tine-o tot asa, si poate aduci si niste modificari la motor ;)
|
Vopseste jantele, k arata mult mai bine vopsite. Schimba putin aspectul intregii masini.
|
bv WBL-ule ... asa imi place.. simplu, cu gust... Daca mai vopsesti si jantele e si mai criminala... bafta
|
Quote:
:sad: Oricum frumoasa masina.Bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning