![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
Frumos,pana la urma cat te-a costat toata treba la interior pls pls pls dak ai putea sa-mi dai un pm,k mi se pare k dak spui aici itzi sterge postu.suces in continuare
:evil: In loved with bmw:twisted: |
Quote:
200 euroni + 3 mil materialele . |
mie inca nu-mi vine sa cred ca faci fatza la 2 masini ...
bravo .. bravo bravo .. de abia astepti sa le termini .. |
Ms x-ray....ai iesit subtzire,parerea mea..........adik tu a trebuit sa-tzi cumperi materialele,si tu ai platit doar mana de lucru 200euro:?:
:evil: In loved with bmw:twisted: |
bravo andrei e tare ursuletzul am un prieten are unul dinde 1,8 carburator pietburg nusi permite sai schimbe motorul areil 14 sik daca l vezi vreodata dar exteriorul este simplu si belea daca te intereseaza piese de caoserie mai are unul din germania cu 60mii km reali in bord are tabla super belea
sper sati iasa mai tare ca opelul si punei macar un 2,5 24valve daca nu m3 nu altceva m3 e m3 suspensia sa fie cat mai joasa sa intre roata sub aripa si jentile bordura cat mai mare mai ales pe spate farurile sunt belea iale ccfl |
Haide mare-shef cu pozulici noi :lol:
|
Quote:
|
hahaha, numere de subaru, misto ;)
|
Quote:
:) |
Numere de campion! :-) Bafta la transplant si s-o vedem in forma finala pe strazi! Impreuna cu furia rosie desigur! ;)
|
bine andrei, da-i bataie cu amandoua!!!
(tare sunt curios cum o sa te plimbi cu ambele concomitent :lol: ) |
pai cu SDA (Simultaneous Driving Aid) :wink:
prefer momentan ursu'..astra desi e bestiala...prin modificarile aduse, banii si munca investite..nu-mi place mie personal(modelul)...BMW e RWD...suna din start mai bine :twisted: |
Momentan m-am hotarat sa il vand ... sa pun o diferenta si sa iau o pisicutza ... dar nu sunt 100% decis daca sa il dau sau nu ptr ca sincer in 1 luna maxim as putea sa il fac RAU de tot ... si exterior , si motor si absolut tot ...
|
WOW.... nici nu e gata inka..si deja..la vanzare ti-e gandu' :)
nah..dk faci unu mai bun..si mai fain, why not :wink: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning