![]() |
Re: Piese noi versus piese s.h.
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. exista functia "multiquote" pentru a da reply la mai multe post-uri odata. uite, cum am facut eu :lol: |
Quote:
Si viraje cu 120 iei cu orice, inclusiv cu masini americane. Si toba cu filtru iti dau in cel mai bun caz maxim 2-3 cai, pe care oricum nu ii simti nici cand masina e noua, si din cauza tobei foarte posibil sa mai fi pierdut oricum si din cuplu, deci nu castigi decat sunet in cel mai bun caz. Ce filtru sport ai pus? |
Inainte sa inchideti topicul, eman si eu o parere: tot ce inseamna consumabile si chestii care tin de siguranta->noi, elemente de caroserie(inclusiv interior), motoare si transmisii->merg si second. Nu mi-as pune niciodata telescoape second hand sau elemente de directie sau cauciucuri.
|
Quote:
La fel e si cu Lambo de 2T si 600cai Vs motocicleta de 270kg cu mine pe ea si 200cai chiar(sa zicem Hayabusa ca tot s-a mentionat).....Lambo are Vmax mai mare cam cu 20kmph decat motocicleta respectiva 8) Quote:
Quote:
2.Aici sunt perfect de acord cu tine.....100% Chiar mi-am revizuit mult atitudinea fata de motociclete si modul de condus mai ales dupa ce chiar am stricat un pejou a unei tanti ce nu m-a vazut bineinteles, la vit de impact de max 15kmph, in urma caruia numai mi-am crapat o carena si eu am cazut pe capota indoind-o dar nu am patit numic.....bine ca e vina ei si acum o sa imi dea asigurarile niste compensatii financiare. 3.Dupa cum vezi am prins miscarea :D Quote:
|
Gixere, unu la mana: nu toata lumea are masini din 1900 toamna :) Doi la mana: ce este aceea "piesa non firma"? Ai impresia ca fabrica cineva piese in spatele blocului? Nu cumva se respecta niste norme ISO? Nu cumva trebuie sa ai o firma si ceea ce produci trebuie sa fie agreat de producator(ma refer in speta la BMW)? Daca te referi la cumparat piese din "Targ" de la "chinezi tigani", well... Eu tot ce am cumparat aftermarket a fost in general mai bun decat o piesa de origine, de la telescoape net superioare celor originale(tehnologie gaz vs ulei) pana la faruri (hella vs valeo) :). Valabil evident si la evacuari after market mai bune decat cele originale, bujii,biele,pistoane forjate,injectoare,turbine,filtre de aer net superioare celor stock, chiar soft custom mai bun decat cel stock. Deci teoria ta este cam pe langa subiect. Daca tot ai masina de 30 de ani macar pune-i piese noi :) Merita.
|
Nu-ti bate capul, ca Gixer inca nu a auzit de TUV si ISO
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Chiar azi a trebuit sa montez in bara un proiector luat de client NOU noutz, dar nonfirma, cu un plastic asa de rau ca, inca inainte sa fie desigilat avea o ureche de prindere rupta ......pe cand o ureche originala daca nu ai surubelnita sa o desfaci, nici de tragi cu toata forta cu mana proiectorul nu o poti rupe(am incercat la bara accidentata si proiector spart)......halal piese noi nonfirma! |
Quote:
Asta asa-i, doar ca pe cele originale si verificate de catre constructorul de automobile este poansonata si emblema respectiva a constructorului(in cazul nostru BMW) ;) |
Quote:
|
Quote:
trag un fum si imi vad de drum, stiu ca sunt mai bun. last post on this thread, isn't worth it. |
Quote:
|
Quote:
Hai sa-ti spun cum sta treaba: Acte vo 350E, roti 250E, Vascocupla 50E, Regulator de relanti 30E, radiator 50E, debitmetru 50E, pompa de benzina 40E, rampa de inj: 30E, baie de ulei 40E, placutele de frana care-s aproape noi toate 8 cam 50E, si alte maruntisuri vo 100E .....piesele acestea se vand in maxim 2 sapt fara stres.....deci un pic peste 1000E, adica aprox cam in cat imi sta si raman cu carcasa, suspensii, ceva mecanica, bloc motor si mecanism motor pe care si la remat iau 100E(1200kg X 0.4Ron/kg pt carcase) Quote:
|
Pana mea, bmw-urile astea ajung kit cars imediat... le faci ikea style.
|
poate pentru prima oara sunt de acord cu a3ds, cu siguranta sunt si cu fasso, ce e nou e nou. gixer, sunt la a doua restaurare de masini, eu nu cumpar masina pt. ca se cheama mercedes, bmw, audi, vw etc. pentru masina, daca esti pasionat si iti place sa ai o masina care sa corespunda sigurantei tale o tratezi ca atare. ce tine de frane, directie si chiar motor, piese noi. nu mai fura curent cu sh-ul. m-am contrazis pe forum cu foarte multi in ceea ce priveste masini noi vs. vechi dar daca le dai ce le trebuie nu ai probleme indiferent de tara producatoare. stiai ca principalul furnizor de cablaj de Logan la Mioveni este Italia? am prieteni care lucreaza acolo.ma repet, concluzia e: ce e nou e nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning