Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

F.R.Sonic 14-08-06 21:54

Re: Deva, Hunedoara ?

Quote:

Originally Posted by sNap7
Pai bineinteles ca vom hotari din timp intalnirea .. si veti avea timp pt tot.Dar .. d c neaparat sa fie la HD si nu la Deva, sa mergem sa stam undeva si la un suc, o bere cv ..;)

De acord cu tine !! Deci fratzi mei din Hd. mergem in Deva ca fac ei cinste :D :drunk:

F.R.Sonic 14-08-06 22:32

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
De acord cu tine !! Deci fratzi* mei din Hd. mergem in Deva ca fac ei cinste :D :drunk:

:sleep:*fratzii cu 2 " i " :oops:

sNap7 14-08-06 22:32

nah .. nu eshti tu smecher, ha ? :D

sNap7 14-08-06 22:32

un ID de mess imi dai si mie ? :)

F.R.Sonic 14-08-06 22:34

Quote:

Originally Posted by sNap7
un ID de mess imi dai si mie ? :)

fast_racer_sonik e ID-u meu si pe messenger !!! :lol: nu ma enervez :lol:

sNap7 14-08-06 22:36

ms ms .. nu te enerva :P

xxdadixx 15-08-06 06:03

Poze de la Brad nu mai am da am cam toate cursele filmate :P Le pun cand vin. Bogdane eu ce sa-ti fac daca te-ai zgarcit la un telefon, eu am fost in Austria... am cost :))

mutzu 15-08-06 10:54

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Poze de la Brad nu mai am da am cam toate cursele filmate :P Le pun cand vin. Bogdane eu ce sa-ti fac daca te-ai zgarcit la un telefon, eu am fost in Austria... am cost :))

Racer Man, filmele le ai filmate cu K750i -u?
Sau filmat cu ceva mai bun .. punele odata sa vad cum mi-or dat baietii :P

F.R.Sonic 15-08-06 15:04

Quote:

Originally Posted by xxdadixx

No bine' Scoate-te scoate-te!!! :D Chiar nu aveam idee de ce-mi dai beep...Promit ca la urmatoru apel te sun!!! (da' puteai da un sms, ca duminica mi-ai dat :p )Noi sa fim sanantosi :hug: ca , curse o sa mai fie!
Baga filmele sa vedem cu i-au dat baietzii lu' mutzu :)

sNap7 15-08-06 15:26

Vrem poze si filme de la Brad !!!! :)

fratzika 15-08-06 16:12

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
No bine' Scoate-te scoate-te!!! :D Chiar nu aveam idee de ce-mi dai beep...Promit ca la urmatoru apel te sun!!! (da' puteai da un sms, ca duminica mi-ai dat :p )Noi sa fim sanantosi :hug: ca , curse o sa mai fie!
Baga filmele sa vedem cu i-au dat baietzii lu' mutzu :)

.....ce mah? or fost altzii mai tari decat mutzu???? vreau sa-i vad....oare o fi scos bancheta din spate, roata de rezerva si cricul din masina inainte de curse???? ....... sau poate i-au pus oficialii ceva in plus niste balast ca la WTC si DTM :ashamed:
....dadi, baga filmuletzele odata ca nu mai pot...sunt curios sa vad ce masinutze au defilat pe acolo.....

fratzika 15-08-06 16:20

Quote:

Originally Posted by fratzika
.....ce mah? or fost altzii mai tari decat mutzu???? vreau sa-i vad....oare o fi scos bancheta din spate, roata de rezerva si cricul din masina inainte de curse???? ....... sau poate i-au pus oficialii ceva in plus niste balast ca la WTC si DTM :ashamed:
....dadi, baga filmuletzele odata ca nu mai pot...sunt curios sa vad ce masinutze au defilat pe acolo.....

...:D sorry, WTCC not WTC ( World Trade Center :( ).....

xxdadixx 15-08-06 17:23

1 Attachment(s)
Mutzu vs Dacia Alba

F.R.Sonic 15-08-06 17:47

Ce "COX" i-a dat la dacia aia!

fratzika 15-08-06 18:18

...nu stiu daca cunoastetzi site-ul dar putetzi da o geana pe aici...mie mi-a placut ce am vazut acolo....http://www.ibherdesign.com/

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning