![]() |
Re: Magazine Machete
8 Attachment(s)
O tutungerie in Monte Carlo...:D
Ma uitam atent la exponate cand, langa mine, poposesc doi italieni la vreo 60 de ani fiecare care vorbeau despre machete...ma bag si eu in seama cu ei in cea mai pura italo/franco/engleza posibila, si le zic...aa, va plac machetele rally, si mie, am si eu acasa abarthul 131 despre care vorbiti voi acolo...nu nu, zice unu dintre ei catre mine zambind parinteste...tu o ai macheta, eu o am 1:1!...;) |
ahaaa...tutungerie :lol::lol:
|
Foarte misto capul de tir Man...
HD doar alea care se vad?? |
3 Attachment(s)
Am si eu 3 poze cu cateva machete, in magazinul Ferrari din Venetia, de acum 3 ani...
|
14 Attachment(s)
O librarie din Lyon unde au machete de moto, auto, forestiere, avioane, utlilaje de lucru, etc... plus carti de istorie moto, avioane, vapoare, masini etc. Pentru unele poze imi cer scuze. http://www.miniatures-lyon.com/index.php
@2010 figurine nu aveau. |
Eu zic ca trebuie sa refaci pozele bre!
Ce moto 1/18 aveau?? |
Ti-ai cumparat ceva ? :D
|
Din ce vad eu acolo preturile sunt foarteee mari..
|
Am luat un Mercedes Benz 770K Black, cu 50 de euro. Pret bun?30% reducere ca era ultimul.
|
Foarte bun pretul!
|
Asta e bine;)) Intradever preturile sunt maricele.
|
4 Attachment(s)
Am fost la un hol al muzeului de miniaturi din Lyon si asta era jos la parter;)). Cand ma duc sa il vizitez calumea, mai fac niste poze.
|
desi nu are nici o treaba cu machetele auto, trebuie sa recunosc ca dioramele(sau miniaturile) sunt foarte interesante...stai sa le vada Costi...:lol:
|
Am vazut bre...sunt bestiale, muncesti la astea de iti spargi c.....:lol:
|
3 Attachment(s)
Nu era un magazin de machete...dar avea unele in vitrina :lol:
- la Frankfurt - |
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning