![]() |
PENTRU 8 VALVE.FRATE VEZI CA AM ZIS CA O SA-I INVIT PE TOTI NU CA-I BAT PE TOTI SPERAM CA AM FOST INTELES,DAR ORICUM TE ASTEPT PREGATIT CU CATEVA SUTE SAU O MIE SA PUI PE WRC,DACA TE TINE BINEINTELES.PE MINE MA TINE INDIFERENT DE REZULTAT CA AM MULT SANGE IN COAIE.
|
Teddy- cat despre modificare pe 2.5 este simplu am gasit 1000+1 kituri de turbo pentru el in Germania si peste tot , insa pe 1.8 e o raritate si aici mai mult e provocarea pe care o reprezinta aceasta operatiune decat acum sa obtin ce stiu eu ce rezultat. Daca vreu sa am sprint voi lua un diferentia scurt si am terminat , deja am si ochit ceva numai ar trebui sa ma duc dupa el !
|
TXA io nu pun nici un ban pt ca nu am bani de pus pariuri, si sa nu intelegi ca am ceva cu tine dar tocmai ai spus \" SI SA FILMEZI CAND O SA SE DEA CU MINE CA SA IMI VEDE-TI AMANDOI NUMARUL \". Asta dupa parerea mea inseamna ca ai zis ca il faci.
|
deci spuma de urs.. un urs care e legenda.. ce mai! ai grija de el..!
|
MERCI FRATE,POTI SA STAI LINISTIT CHIAR VOI AVEA GRIJA DE EL.
|
sal
si Wrc e demential.. ditai jantele si gumele ce are pe spate.. si nu poate sa plece in forja cu ea.. pleaca numai cu a 2-a.. si ii da blana.. iar o lasa iar da in ea. ca altfel se roteste... eu am vazut-o auzit-o.. am filmat-o.. etc. e super tare.. sper sa iti traga macar la fel ca a lui.. txa. multa bafta cu masina.
|
Re: sal
Quote:
|
sal
daca am zis asta inseaman ca stiu eu ceva nu.. ? doar am fost la intalnire cu ei.. am stat in masina aia.. etc... :roll:
|
pai cum sa zici ceva ce nu sti, induci opinia publica in eroare !
|
in c stadiu se mai afla masina?mai pune niste poze cu ucigasu TXA
|
Marius...o rugaminte.....niste filmulete noi cu ursuletul tau.......unde mai gasesc.......am vazut ce iti poate capul si potentialul masinii tale......multumesc anticipat
|
Am cateva filmulete cu tine ....cerculete si liniutze.....si am vazut ce poate ......e criminala masina frate..........din cate am inteles io acum e in lucru ......
sa vedem ce o sa iasa.....spor la treaba |
Re: sal
Quote:
|
Re: TXA
fratilor masina e aproape gata,in scurt timp o veti putea admira pe strazile bucurestiului...........
|
Re: TXA
eram ieri pe la otopeni si am vazut un urs albastru ...frumos rau si ma intrebam daca nu e asta
in loc de stopuri avea niste cercuri...2 pe fiecare parte.....asta e bmw-u?!sau era altu?! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning