![]() |
Re: METIN 2
Metinul Ro se simte cu adevarat dela LV 61-65-70-75-80 :)
|
Quote:
Dar pe RO ori inseamna foarte multe saptamani pierdute ca sa ajungi la lvl ala ori bani bagati in el. |
Quote:
|
Pai da. Faci lvl mare mai repede si apoi jocul incepe sa nu mai fie asa usor, incepe sa fie frumos. Degeaba ai joc greu cand nici n-ai M-uri pe competente si ai arme cu atac 100-150...
Stai si te chinui la un r*hat de orc... |
da.. cum ar fi metin2ro.. macar un bless daca daca.. era 5k la magazin da asa pl te chinui pana iti sare capacele si dacati mai trage fieraru o esuare in ochi arunci dreq totu:)) cum am patit eu....
|
Quote:
in ce regat ziceai k esti tu ? eu mam mutat la rosii cu caracterul meu (L3o62) |
Quote:
Vasi , Jeason, Exkalibur, SMQSilviutz.....etc etc! |
Shinsoo sucks
Jinno rulz:lol: |
Quote:
Ce am mai facut eu pe metin.. am terminat farmerul .. are urmatoarele iteme : Rib +6 medie 20 ( il fol si pe contu' mare ) Pentagon +7 Mortala +5 pv 1000 Papuci,colier,bratara pv 500 Abanosi +5 Cal armat.. Coif level 21 +6 cam atat.. Pe cel mare .. Dragon +9 Rotund +6 Abanosi +5 Papuci,colier,bratara pv 500 Koif de 41+4 cu rezistenta la magie 10% ... cam atat.. tot 42 am .. acum sper sa fac ceva bani cu farmeru sa imi cumpar niste iteme mai calumea .. sa iau all map la bo fara probleme .. si M2 la vartej :lol: am citit o carte la misto si a mers.. :) |
Quote:
Eu mai am un caracter Sura pe Tais Vrajit , la lvl 32 i-am facut M8 pe armura magica.. |
Quote:
Sa fac iteme , sa iau macar all map la bo ca acum iau doar cu buff , si dupa incep sa citesc.. oricum orice aura/vartej carei imi pica pe farmer o citesc.. dar deocamdata doar iures , forta dragonului si numai stiu ce.. |
Quote:
apropos , fa tu g1 la aura si sa vezi ce bine lovesti si cu secura :)) |
In MetinRO exista padurea?
|
Quote:
Da exista padurea pe ro.. Grota exilului ( V3 , V4 ) .. au bagat armele epice.. inca nu se pot upgrada pietrele .. de la +4 la +5 .. in rest..destule :) |
Ma....Sincer e cel mai besinos joc online pe care l'am vazut vreodata!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning