Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan Speedline (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19758-logan-speedline.html)

MIRCAT 28-08-06 08:50

Re: Logan Speedline

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 534531)
frate fara suparare,dar nush cum reusesti,da bara aia pe fatza tot timpu e urata!asta oricum pare un pic mai frumoasa dekt cealalta!

in afara de faptul ca i-ai pus plasa si i-ai vopsit oglinziile si ceva prin interior ce modificari ai mai facut la masina?

ggd_87 28-08-06 11:13

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 534736)
in afara de faptul ca i-ai pus plasa si i-ai vopsit oglinziile si ceva prin interior ce modificari ai mai facut la masina?

frate,stai linistit k i-am facut ceva modificari,toate la timpu lor! ;)

MIRCAT 28-08-06 15:53

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 534871)
frate,stai linistit k i-am facut ceva modificari,toate la timpu lor! ;)

Frate nu te-am intrebat cu rautate!pur si simplu am vrut sa mai fur cate ceva de la tine!atata tot!

ggd_87 28-08-06 16:46

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 535170)
Frate nu te-am intrebat cu rautate!pur si simplu am vrut sa mai fur cate ceva de la tine!atata tot!

da nici yo nu ti-am rasp cu rautate! da am zis k e ceva facut la ea,da totu la timpu lor! adik o s apara ceva poze cand o s fie complet gata! ;) am pus o poza la mine acolo,da nu e clara! ;)

SirNenea 31-08-06 19:33

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 534735)
Fiecare dupa cum poate!Sunt curios la a ta ce modificari i-ai facut?

pretene nu ma lua cu fite dastea ca nu imi place deloc daca u ai bagat bani intr-o masina si eu nu am bagat asta ce inseaman ca nu stiu ce e frumos si ce e urat sau ce ??
si stai linistit ca o sa ai timp cand o sa imi termin masina o sa te anunt sau daca vrei poti sa urmaresti linkul; de la semnatura si o sa vezi mai sti poate o sa imi vi si u cu niste idei ceva :)))))
hai papa

Shokaliptiku 31-08-06 20:37

super masina , simpla si de bun gust ... si jantele fac toti banii !!!
bvo .. felicitari ... tineo tot asa , nu de alta dar sa avem si noi de und fura idei :P !!!

TufY 01-09-06 01:40

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 534531)
frate fara suparare,dar nush cum reusesti,da bara aia pe fatza tot timpu e urata!asta oricum pare un pic mai frumoasa dekt cealalta!

ce ai patit ggd-ule??? ai uitat cand vroiai si u prelungiri dinalea din vitan???

MIRCAT 01-09-06 08:27

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 538634)
pretene nu ma lua cu fite dastea ca nu imi place deloc daca u ai bagat bani intr-o masina si eu nu am bagat asta ce inseaman ca nu stiu ce e frumos si ce e urat sau ce ??
si stai linistit ca o sa ai timp cand o sa imi termin masina o sa te anunt sau daca vrei poti sa urmaresti linkul; de la semnatura si o sa vezi mai sti poate o sa imi vi si u cu niste idei ceva :)))))
hai papa

Chiar te-ai suparat asa de tare pe mine?"Pretene" cred ca m-ai inteles gresit!eu nu am vrut decat sa mai fur cate ceva(adica tot ce sa poate) de la voi!Eu nu intru aici ca sa ma iau la misto cu voi,ci pt a vorbi si schimba opinii cu alti impatimiti ai auto!Atata tot!Ok?M-ai inteles acuma?

MIRCAT 01-09-06 08:32

Quote:

Originally Posted by BAD_MF (Post 533294)
Arata bine dar schimba grila, pune-i plasa neagra fara stema si ai sa vezi ca se schimba tare ;)

Este provizorie spoilerul fata!Cel "original"l-am dat jos pt reparatii(este cel care seamana cu cel de la loganul s2000)

MIRCAT 01-09-06 08:34

Quote:

Originally Posted by Gimi (Post 533429)
auzi de unde ai luat prelungirea pt spoileru de fata?

Spoilerul mi l-a dat un prieten ca sa-l inlocuiesc pe celalalt al meu pana o sa-l repar!Sincer nu stiu de unde l-a luat!Daca vrei o sa-l intreb si o sa-ti spun!

Gimi 01-09-06 08:53

Ok intreaba'l :P

Lukian_XXX 01-09-06 10:10

Misto Golanu ala!
imi place f mult!
motor iai facut ceva?

SirNenea 01-09-06 10:22

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 539094)
Chiar te-ai suparat asa de tare pe mine?"Pretene" cred ca m-ai inteles gresit!eu nu am vrut decat sa mai fur cate ceva(adica tot ce sa poate) de la voi!Eu nu intru aici ca sa ma iau la misto cu voi,ci pt a vorbi si schimba opinii cu alti impatimiti ai auto!Atata tot!Ok?M-ai inteles acuma?

pai atunci sa fi atent cum te exprimi

Bigu 01-09-06 10:25

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 539202)
pai atunci sa fi atent cum te exprimi

eu zic sa lasi aerele de suprematie ca nu stii cu cine vorbesti :) asa ca intre prieteni o spun

SirNenea 01-09-06 10:51

bigu :
1: nu sunt prieten cu tine
2: eu mi-am dat cu parerea
3: vezi ca nu imi place sa fiu amenintat asa ca fi foartew atent ce vb ca mie mi se rupe de cine e el si ce face
4: daca eu cu omu ne-am inteles u ce .... mea te bagi ca musca in lapte aaaaaaaaa??? sau ai placere nebuna de a face posturi aiurea
a si cand folosesti cuvantul suprematie la ce te referi cumva la nickul meu sau la ce ????
p.s. apropo poate ca nu sti dar sunt si eu un mic printisor la mine in oras ca doar de ..........
scuze mircat de off topic

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning