![]() |
Re: Mures
bine ca in alte cluburi mult mai mari din tzara se primesc orice masini nu cont ce masina nu conteaza tuning sau no tuninig( ex: NSL) si voi aici cereti bijuteri. oricum clubul vostru. dar sa stiti ca prea multi nu intra. succes cu tot.
|
Quote:
Midnight Racers http://forum.midnightracers.ro/showthread.php?p=13690 insomnia racing http://www.insomniaracing.org/phpw/i...HPWS_MAN_ITEMS[]=5 insane racers http://www.insaneracers.ro/forum/viewtopic.php?t=2 racing sindicate https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=10252 si asa mai departe ... dar oricum sint convins ca dupa ce ai citit primele trei nu te mai intereseaza si restul. Ne cerem inca odata scuze dar nu cred ca poti sa fi menbru CS ASA Tg Mures (football) daca nu stii sa joci football.Dar poti deveni fan in Fanclub.Sper ca ne-am facut intelesi . Dar oricum vor organiza prima sedinta Vineri 16/03/2007 la ora 9pm (ora 21) la MBO CITY (TUDOR ).Speram sa te vedem acolo .Si mai discutam . Multumim. Fondatorii BBT |
Pentru Baietzi si Fetizele frumoase cu masini frumoase
Am dori sa va informam ca vineri 16 /03/2007 la ora 9 PM (ora 21 )se va tine o intrunire a tuturor celor interesati de tuning mania la MBO City (Tudor ). Multumim Fondatori BBT |
aha deci clubul va fi infiintat doar pt a putea participa la o competitie sau un concurs sa inteleg. daca e asa atunci iti multumesc de explicatii si da acum sunt deacord cu tine............90%. imi permit sa am retinerile mele. fara explicatii. miar place sa vin la intalnirea voastra dar nu vin fara masina care inca nu e gata. eu sper sa fie o batranica frumoasa.un ford taunus ghia. asa ca pana nu e gata dansa nu voi mai spune nik pt ca sa nu se spuna ca asta are gura mare pe uscat asa.
apropos nu miati raspuns la intrebarea cu magazinu sau sovrumu. daca exista. pt ca mar interesa un filtru sport . daca puteti sa puneti pe net sortimentatia si preturile |
a si chiar fara nici o suparare dar regulile voastre sunt axact ale celor de la midnightracers bineinteles fara 9 10 11.de ce? aaaaaa........ putina originalitate?
sa nu ma intelegeti gresit nu vreau sa fiu rautacios dar miar place ca muresul sa iasa totusi in evidenta. va urez multa bafta la bucuresti. coradou e o masina superba. sper sa nu iba incidente neplacute. pe mine mar durea cu toate ca nu e a mea |
Quote:
Intradevar regulile noastre seamana mult cu cele de la MR pentru ca noi nu am vrut sa cerem nici mai mult si nici mai putin decit altii cer de la membri lor .Cit despre showroom am explicat ca sintem la inceput si inca nu avem unul ,dar oricum site-ul nostru va fi functionabil in max. o saptamina . Cit despre filtru de aer momentan avem unul folosit foarte putin (de pe Corrado ) este Simota Racing la 150 Ron (oricum acestea sint garantate pina la un mil. kilometri ) iar daca ai nevoie de unul nou atunci contacteazane la tel: 0744517790, 0745199860 ,sau email :[email protected] , [email protected] |
2 Attachment(s)
ziceatzi la un mom dat sa punem poze cu masinile....
|
ma bucur ca macar cineva mai urmareste ceva de pe acest thread. driver...:D. poate ne intalnim prin oras la sf asta de sapt. oricum mai vb. si sa mai vedem care merge la 4 tuning day. sa mergem mai multi din ms. mai vb...
|
hai maine la 9 la mbo city ne intalnim akolo vb
|
vb si cu MS 87 PIJ... daca vin vin cu el. nu shu ca la 9 inca e treaba. oricum daca nu sigur ne intalnim odata pe undeva si nu o sa ezit sa iti atrag atentia sau ceva si ma voi prezenta. cu 4 tuning day's ce te-ai hotarat ? sau cine de pe aicea mai vine?
|
pai inca nush cu cine sa ma duc k nimeni nui hotarat cu a mea nu ma duc k nus in regula cu directia dak ai vreo propunere astept un semn
|
HHmmm curios se aduna vineri lume pe la MBO :| ?
|
Da totusi cu ce ocazie e adunarea ?
|
Quote:
|
buna initiativa. poate trecem si noi pe acolo astazi. sa vedem cum sta treaba cu timpul si restul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning