![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Quote:
Ca tot veni vorba, ce s-a intamplat cu Novele de gr H turbo? Votat PMD pentru complexitate, adica mai are si ceva pe la motor. XXS-ul cu turbo inca asteptam sa demonstreze. Ca design cred ca JJS e cel mai tare, iar ca interior DES, clar. Apropo, printre masinile pollului de ce nu apare si PMD-ul albastru? Chiar e asa urat? |
am considerat ca nu se ridica la valoarea celorlalte, cel putin in pozele care le am io cu ea, unde ii lipseste ba un spoiler, ba celalalt...si de curand nu am mai vazut-o prin parcare sa ii trag 2-3 poze.iar daca o puneam pe a lu mitza trebuia sa mai pun si altele care ar umple lista sincer...si nu cred ca avea rost..plus ca am incercat sa pun masini diferite la spoilere, sa nu semene intre ele prea mult...si a lu mitza seamana cu rox-ul cat de cat,care cred ca e facuta tot de ei (cred)
|
1 Attachment(s)
nu prea imi pare ca seamana intre ele..
|
Quote:
sapt viitoare gata!!!....treaba aia.... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu pot sa votez...toate sunt misto rau de tot..fiecare are ceva misto...super tari masinile ce draq sa mai zic...bv la proprietari...keep on the good work
|
Quote:
|
Quote:
Adica la ce te referi ? Al tau cand o sa intre in probe cu turbo cum crezi ca o sa arate ? |
Quote:
|
Quote:
|
frumosss.....
|
parerea mea jjs frate "to hot"
|
3 Attachment(s)
Bogdane uite poze in faza prefinala. Asta tot rau arata ?
|
da ai schimbat culoare la capota sau mi se pare mie?
|
ma da motorul e tot originalul sau a fost inlocuit si ala
nici eu nu stiu ce sa votes toate sunt bestiale bravo proprietarilor continuati in mai mult cel putin ca jjs lui saha a batut masini ce valoreaza cateva mii de euro |
| All times are GMT +2. The time now is 03:23. |
- Copyright 2026 4Tuning