![]() |
Re: Ajutor - Sala fitness
Poate danabol :))
|
Salut!
Merg si eu la sala de aproximativ un an jumatate.Am 18 ani , 1.72 inaltime si 75 de kilograme.Prin februarie cand m-am apucat mai intens aveam 84 de kg. Prin antrenament , alergare si reducerea mancarii am reusit sa ajung la 75 de kg si as vrea sa mai dau jos pentru ca mai am putina grasime pe abdomen si pe solduri. Mentionez ca nu am luat niciun supliment nutritiv in tot acest timp.Va rog sa imi recomandati si mie un produs pentru marirea masei musculare fara adaos de grasime , asta in caz ca este posibil.Ca si antrenament , pot spune ca ma duc 5 zile pe saptamana la sala si sunt obisnuit cu programul pe care il am. Multumesc! |
Quote:
Quote:
|
Cea mai buna metoda de a pierde grasime este sa alergi mult chair foarte mult cu haine in care transpiri, de ex iti faci un ciolofan pe sub haine.
|
Quote:
|
I-am vazut la sala pe unii pe banda magnetica, cu "geaca" pe ei, restu la maieu!
|
Quote:
|
Legi cu geaca pe tine transpiri dar nu stai sa te deshidratezi, ca sa slabesti trebuie consumate foarte multe lichide.
|
Voi ce luati pentru articulatii?
|
Am si eu o problema.. ma dor foarte tare incheieturile cand vreau sa fac biceps cu Z-ul .. ce fac ? :cry:
|
- ia o pauza pana iti trece (evita exercitiul care iti da peste cap incheieturile)
- incalzeste-ti mai bine incheieturile inainte de antrenament - foloseste cu incredere fasete, care le strangi destul de bine in jurul incheieturilor (mai multe nu pot sa iti spun, pentru ca nu am avut cine stie ce probleme cu incheieturile. Maxim, am folosit fasete cand trageam la piept cu greutati foarte mari, sau la picioare cand faceam genoflexiuni) |
Quote:
|
La mine e vorba de incheieturi,cu toate ca le protejez cu banda,au inceput sa ma doara putin,o sa mai reduc din greutati
|
Quote:
sau daca ai ceva mai multi bani Animal Flex |
Quote:
cu timpul o sa fie mai slabe datorita faptului ca 'le-ai invatat' cu banda aceea protectoare... foloseste protectie pentru incheieturi doar daca lucrezi cu greutati mari, daca nu lasa-le libere pentru ca sa se obisnuiasca cu efortul si in acelasi timp sa se si 'intareasca'. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning