Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ajutor - Sala fitness (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/196254-ajutor-sala-fitness.html)

nea_gogu_de_la_gaze 14-07-10 08:30

Re: Ajutor - Sala fitness

Poate danabol :))

GL91ANB 14-07-10 08:39

Salut!
Merg si eu la sala de aproximativ un an jumatate.Am 18 ani , 1.72 inaltime si 75 de kilograme.Prin februarie cand m-am apucat mai intens aveam 84 de kg.
Prin antrenament , alergare si reducerea mancarii am reusit sa ajung la 75 de kg si as vrea sa mai dau jos pentru ca mai am putina grasime pe abdomen si pe solduri.
Mentionez ca nu am luat niciun supliment nutritiv in tot acest timp.Va rog sa imi recomandati si mie un produs pentru marirea masei musculare fara adaos de grasime , asta in caz ca este posibil.Ca si antrenament , pot spune ca ma duc 5 zile pe saptamana la sala si sunt obisnuit cu programul pe care il am.
Multumesc!

rizea.vlad 14-07-10 10:14

Quote:

Originally Posted by mcornel (Post 3516793)
Carnitina e pt slabit,ceea ce nu-ti trebuie,glutamina e pt culturistii seriosi si de cursa lunga pt prevenirea supraantrenamentului,iar nu-ti trebuie,red bull la 14ani:shock:?Daca la varsta asta ai nevoie de energizante,la 30 ce mai iei?Personal beau un red bull cand am de condus f multe ore in continu,nu cand ma duc la sala.Daca tot vrei sa iei ceva,ia concentrate proteice sau proteine+carbohidrati si nu te apuca de pe acum de bagat produse stimulatoare.

Carnitina e pentru slabit pentru ca trebuie sa slabesc, nu ma refer la kg, ma refer la burtoi, care inca mai e :D ,Glutamina no comment, RedBull e bun in anumite situatii, nu beau in fiecare zi, de obicei cand e antrenamentu greu bag si un RedBull si ma ajuta cat de cat! :D O sa incerc sa ma despart de el:-)

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 3516874)
as vrea sa mai dau jos pentru ca mai am putina grasime pe abdomen si pe solduri.

Same problem here!:D

StoRo 14-07-10 11:59

Cea mai buna metoda de a pierde grasime este sa alergi mult chair foarte mult cu haine in care transpiri, de ex iti faci un ciolofan pe sub haine.

sorinel_boss 14-07-10 12:00

Quote:

Originally Posted by StoRo (Post 3517377)
Cea mai buna metoda de a pierde grasime este sa alergi mult chair foarte mult cu haine in care transpiri, de ex iti faci un ciolofan pe sub haine.

cea mai proasta metoda...

rizea.vlad 14-07-10 13:15

I-am vazut la sala pe unii pe banda magnetica, cu "geaca" pe ei, restu la maieu!

mcornel 14-07-10 13:53

Quote:

Originally Posted by sorinel_boss (Post 3517381)
cea mai proasta metoda...

Corect!Si cea mai idioata as adauga:D;prietene,prin transpiratie tu te deshidratezi,nu slabesti,deci deshidratare nu este egal cu slabire!Pt slabire trebuie umblat la regimul alimentar in combinatie cu antrenamentele aerobice:trebuie reduse caloriile consumate in raport cu cele arse.Pt asta mancati f multe proteine,carbohidrati putini si numai in timpul zilei,grasimi deloc dak se poate,iar inainte de culcare evitati masele incarcate si bogate in calorii,un concentrat proteic ar fi perfect sa inlocuiasca cina.Alergati de 5ori pe saptamana,de preferabil dimineata la trezire,cate jumatate de ora in regim mediu si va garantez ca veti avea rezultate;)

StoRo 15-07-10 12:52

Legi cu geaca pe tine transpiri dar nu stai sa te deshidratezi, ca sa slabesti trebuie consumate foarte multe lichide.

nea_gogu_de_la_gaze 15-07-10 13:55

Voi ce luati pentru articulatii?

mitza mtb 15-07-10 14:07

Am si eu o problema.. ma dor foarte tare incheieturile cand vreau sa fac biceps cu Z-ul .. ce fac ? :cry:

valib 15-07-10 14:14

- ia o pauza pana iti trece (evita exercitiul care iti da peste cap incheieturile)
- incalzeste-ti mai bine incheieturile inainte de antrenament
- foloseste cu incredere fasete, care le strangi destul de bine in jurul incheieturilor

(mai multe nu pot sa iti spun, pentru ca nu am avut cine stie ce probleme cu incheieturile. Maxim, am folosit fasete cand trageam la piept cu greutati foarte mari, sau la picioare cand faceam genoflexiuni)

mcornel 15-07-10 14:15

Quote:

Originally Posted by StoRo (Post 3519989)
Legi cu geaca pe tine transpiri dar nu stai sa te deshidratezi, ca sa slabesti trebuie consumate foarte multe lichide.

Tu mai si gandesti inainte de a posta?:lol:Pt articulatii GLUCOSAMINA,dar daca ai probleme,asta denota folosirea unor greutati prea mari sau efectuarea exercitiilor incorect,asta dak nu cumva ai peste 40ani si vreo 20ani de culturism in spate.

nea_gogu_de_la_gaze 15-07-10 14:27

La mine e vorba de incheieturi,cu toate ca le protejez cu banda,au inceput sa ma doara putin,o sa mai reduc din greutati

sorinel_boss 15-07-10 14:45

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3520145)
Voi ce luati pentru articulatii?

Glucozamina... Joint Aid...

sau daca ai ceva mai multi bani Animal Flex

sorinel_boss 15-07-10 14:47

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3520221)
La mine e vorba de incheieturi,cu toate ca le protejez cu banda,au inceput sa ma doara putin,o sa mai reduc din greutati

parerea mea ar fi sa lasi incheieturile libere, sa nu mai tii banda de care spui..

cu timpul o sa fie mai slabe datorita faptului ca 'le-ai invatat' cu banda aceea protectoare... foloseste protectie pentru incheieturi doar daca lucrezi cu greutati mari, daca nu lasa-le libere pentru ca sa se obisnuiasca cu efortul si in acelasi timp sa se si 'intareasca'.

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning