![]() |
Re: Level R
pai nui nevoie de pm:uite aici id meu:[email protected]
(nu ma tem ca ar putea cineva sa ma bage in lsita sa de mess)LOL |
5 Attachment(s)
Toyota 4Runner&Cobra RS Coupe(BMW z4)-momentan
|
AnDy007 esti diseara pe circuit? Poate apuc :anger: sa intru ... facem cursa aia :D (poate intru la tine increw daca ma mai primesti :-P)
|
te primesc
diseara pe la cat ca io nu stau pana la 10...poate 7...sau imi dai u o ora k? |
Mai joaca careva ca nu prea vad activitate decat din partea lui KrYpToN...in rest nu prea
..Cobra am facuto de level 2:D:D:D:D |
Andy te rog eu mult poti sa ma ajuti si pe mine cu ceva despre joc ? .... te rog foarte mult ! ..... Imi place jocul foarte mult am vazut gameplay'uri cu el pe youtube si il vreau si eu dar am o problema si daca ma vei ajuta sper ...... promit sa fiu activ [minim 1ora\zi pana la 3-4 ore pe zi<<chiar si mai mult>>]:arrow:
|
spune despre ce e vorba...ca te ajut daca stiu fireste
|
pai intru in downloader se duce pana la sfarsit si akolo imi da o eroare (ceva cu firewall) si nu stiu cum sa rezolv problema . Ms Anticipat !
:arrow: |
descotorosestete de firewall (daca ai) sau antivirusul sa il opresti sau hotspot shield daca ai tot ce-i legat de securitate...si sa intri uite aici sa il descarci: levelr.gamigogames.com site-ul oficial
|
1 Attachment(s)
FireWall l-am oprit iar antivirus nu am si hotspot shield nici nu am auzit de el ..... uite o poza
|
l-ai luat de aici: http://levelr.gamigo.com/ da?si....incearca sa contactezi pe cineva de la ei: [email protected] da' tre sa le scrii in engleza ca nus romani:)
|
1 Attachment(s)
Uite :
|
pai dupa cum vad a ajuns la pando....vezi daca a salvat ceva din ce a descarcat si daca da...incearca sa instalezi jocul
|
oooo daaaa!Crew-ul 4Tuning are deja 10 membri!eu strang bani sa imi iau porsche panamera!crew-ul da pe afara mai trebuie facut un upgrade!12 jucatori!1 singur om mai poate intra acum in crew!
|
totusi ma ajuta si pe mine cineva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning