Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un tico cu personalitate (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/195432-tico-personalitate.html)

Fireburn_03 20-10-10 15:14

Re: Un tico cu personalitate

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3742146)
Am tovaras care face minuni la masinile "impachetate" , si el a avut un ticozaur facut parcare in forma de U dupa ce la confundat unu cu o duba MERCEDES drept parcarea de la karefour....ia luat ceva timp...si a facut-o...dar el mi-a zis cu guritza lui intr-un moment de sinceritate si asta o stiu toti tinichigii si mecanicii...o masina refacuta...nu mai este masina care a fost....!!!

Sincer ...pacat... regret sa vad astfel de accidente..... :sad: mai ales cand se intampla si celor mici ca noi... ia sa fi dat cu un BMW sau vreo scula de jeep... sa vedem ce mai facea coana mitza.... auzi...ce iti dau aia si sa mai puna ea pana la 1500 euro... poi scuterul meu face 500 euro si am dat pe el acum 2 ani 4200 lei.... nu s-a tragi pe carca ei , nu e corect si e imoral , insa macar masina ta sa ti-o scoti si ce mai ai tu nevoie... dar 1500E chiar mi se pare putin avand in vedere ca masina ta este considerata si chiar este dauna totala !!! Cat despre piesele de la ticozaurul tau...fara grija...se vor gasi atatia ...deci nu vei sta mult cu ea...mai ales daca lasi si in rate...sau pe "caiet " :rolleyes2:lol:

asta cu pe caiet e mortala :))

yneedlove 21-10-10 10:27

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3743201)
asta cu pe caiet e mortala :))

Ma gandeam ca ar fi o idee mai amuzanta...cu toate ca in locul lui..nu vad cine ar rade...dar deh...macar sa zambeasca....

yneedlove 21-10-10 10:29

App ce ai mai facut ce ai mai rezolvat??? Vreo stire???

Greku`BWJ 21-10-10 12:10

1 Attachment(s)
Salut , parerea mea este ca masinuta ta nu este irecuperabila,dar investesti prea mult ca sa o repui din nou pe roti sa fie cum a fost,mai bine cu banii care ii poti lua de la asigurari ,sau de la cucoana vinovata iti iei alta.
E bine ca n-ai patit tu mare lucru.
Am avut si eu un accident asemanator cu al tau, tot cu un tico,m-a lovit un tigan cu un opel calibra frontal.
Ma bucur ca am scapat cu viata,picior rupt de bord,cap spart de parbriz, si dupa ce m-am insanatosit am vandut tot ce se putea dupa ea,+ ce am mai luat de la tigan, motor + cutie , 3 roti, o tripla, un far ,fete de usi etc ,am mai muncit cateva luni si am reusit sa-mi iau un cielo frumos :D
Bafta si nu te descuraja ! :P
* ti-am atasat o poza cu ticozaurul meu la locul accidentului !

sebastyan2001 21-10-10 12:13

Am fost ieri la amiabil si am facut actele, maine o sa vina constatatoru la mine sa faca expertiza. Eu ma simt din ce in ce mai bine, e posibil sa nu am deviatie de sept cum sa crezut initial, incep sa respir din ce in ce mai bine, gatu nu ma mai doare, genuchiu ma doare ff putin. Mai multe detalii despre procesul de constatare si alte chestii nu va mai pot da pana la rezolvarea problemei.

yneedlove 21-10-10 13:14

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3745561)
Am fost ieri la amiabil si am facut actele, maine o sa vina constatatoru la mine sa faca expertiza. Eu ma simt din ce in ce mai bine, e posibil sa nu am deviatie de sept cum sa crezut initial, incep sa respir din ce in ce mai bine, gatu nu ma mai doare, genuchiu ma doare ff putin. Mai multe detalii despre procesul de constatare si alte chestii nu va mai pot da pana la rezolvarea problemei.

E bine ca TU macar esti bine... parerea mea... nu le spune chiar tot adevarul... macar scoate niste banuti pt bietul tico...zi ca te doare planetara stanga... farul nu prea vezi cu el...intelegi tu... sper insa ca tu sa iesi bine...si ca vei ramane langa si alaturi de noi.... itzi tin/em pumnii (pt noroc) :D:D:D

aXXo 22-10-10 10:43

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3745551)
Ma bucur ca am scapat cu viata[..]
Bafta si nu te descuraja ! :P
* ti-am atasat o poza cu ticozaurul meu la locul accidentului !

Asta le e buba, nu sunt sigure deloc:(

yneedlove 27-10-10 09:04

nimeni....si nimic...toti cu buza umflata

sebastyan2001 27-10-10 13:58

Pai sa facut constatare la masina de catre omniasig, azi am dus-o la service pt. deviz estimativ cu preturi. Acum asteptam.

yneedlove 27-10-10 14:48

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3761595)
Pai sa facut constatare la masina de catre omniasig, azi am dus-o la service pt. deviz estimativ cu preturi. Acum asteptam.

Uitel Domne' ... traieste....traieste......

Si pe urma ce urmeaza???

sebastyan2001 27-10-10 17:58

Pe urma nu stiu, aflu si eu pe parcurs :D .

B-99-SAA 28-10-10 13:47

@yneedlove: nu te supara, postezi cam mult si fara rost! nu mai umple paginile cu vorbe degeaba.... inteleg ca esti entuziasmat dar hai sa ne incadram in regulile forumului!

@sebastian: ma bucur ca esti bine, fieru oricum e fier.... si sper sa iesi ok cu banii la masina... Sa faci topic cand o dezmembrezi :D

yneedlove 28-10-10 15:46

:lalala::lalala::lalala::lalala::lalala:

sebastyan2001 28-10-10 15:56

Am luat azi de la service devizul de reparatie si preturile arata cam asa :

- vopsitoria elementelor deteriorate in accident - 28 milioane
- manopera schimbat elemente si indreptat ce e necesar - 36 milioane
- cost piese - 36.5 milioane

-cost total + TVA - 126 milioane

Am depus la dosar devizul, acum astept sa fiu chemat la masa de negociere :D .

Greku`BWJ 28-10-10 16:10

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3764858)
Am luat azi de la service devizul de reparatie si preturile arata cam asa :

- vopsitoria elementelor deteriorate in accident - 28 milioane
- manopera schimbat elemente si indreptat ce e necesar - 36 milioane
- cost piese - 36.5 milioane

-cost total + TVA - 126 milioane

Am depus la dosar devizul, acum astept sa fiu chemat la masa de negociere :D .

:yikes: Hmmm ...sa fii fericit daca primesti macar 100 mil , de 126 mil ti-ai lua un cielo, sau inca un tico foarte bun, dar orice ar fi nu e ca masina ta , care ai muncit foarte mult si ai pus mult suflet in orice ai facut la ea. Bafta multa ca ai nevoie ! :D:hug:

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning