![]() |
Re: Un tico cu personalitate
Quote:
asta cu pe caiet e mortala :)) |
Quote:
|
App ce ai mai facut ce ai mai rezolvat??? Vreo stire???
|
1 Attachment(s)
Salut , parerea mea este ca masinuta ta nu este irecuperabila,dar investesti prea mult ca sa o repui din nou pe roti sa fie cum a fost,mai bine cu banii care ii poti lua de la asigurari ,sau de la cucoana vinovata iti iei alta.
E bine ca n-ai patit tu mare lucru. Am avut si eu un accident asemanator cu al tau, tot cu un tico,m-a lovit un tigan cu un opel calibra frontal. Ma bucur ca am scapat cu viata,picior rupt de bord,cap spart de parbriz, si dupa ce m-am insanatosit am vandut tot ce se putea dupa ea,+ ce am mai luat de la tigan, motor + cutie , 3 roti, o tripla, un far ,fete de usi etc ,am mai muncit cateva luni si am reusit sa-mi iau un cielo frumos :D Bafta si nu te descuraja ! :P * ti-am atasat o poza cu ticozaurul meu la locul accidentului ! |
Am fost ieri la amiabil si am facut actele, maine o sa vina constatatoru la mine sa faca expertiza. Eu ma simt din ce in ce mai bine, e posibil sa nu am deviatie de sept cum sa crezut initial, incep sa respir din ce in ce mai bine, gatu nu ma mai doare, genuchiu ma doare ff putin. Mai multe detalii despre procesul de constatare si alte chestii nu va mai pot da pana la rezolvarea problemei.
|
Quote:
|
Quote:
|
nimeni....si nimic...toti cu buza umflata
|
Pai sa facut constatare la masina de catre omniasig, azi am dus-o la service pt. deviz estimativ cu preturi. Acum asteptam.
|
Quote:
Si pe urma ce urmeaza??? |
Pe urma nu stiu, aflu si eu pe parcurs :D .
|
@yneedlove: nu te supara, postezi cam mult si fara rost! nu mai umple paginile cu vorbe degeaba.... inteleg ca esti entuziasmat dar hai sa ne incadram in regulile forumului!
@sebastian: ma bucur ca esti bine, fieru oricum e fier.... si sper sa iesi ok cu banii la masina... Sa faci topic cand o dezmembrezi :D |
:lalala::lalala::lalala::lalala::lalala:
|
Am luat azi de la service devizul de reparatie si preturile arata cam asa :
- vopsitoria elementelor deteriorate in accident - 28 milioane - manopera schimbat elemente si indreptat ce e necesar - 36 milioane - cost piese - 36.5 milioane -cost total + TVA - 126 milioane Am depus la dosar devizul, acum astept sa fiu chemat la masa de negociere :D . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning