![]() |
Re: Honda Civic Type R vs GTI DSG
eu as opta pe honda civic type r am vazut pe multi in Lisabona cu ctr care faceau curse si mergeau klumea plus ca se pot lasa sa se tureze f mult is masini f reusite si rezista mult
|
...type r,datorita diferentei d greutate,si tinand cont ca au aceeasi putere,e clar ca honda e in fata...totusi cutia dsg sar putea sa echilibreze bn d tot balanta...
|
echilibreaza da... dar tu ai avatar cu gti si preferi honda? :) :)
|
Quote:
|
...nu am avatar cu gti,am cu gt sport,(masina mea),...si nu prefer honda in locul gti ului,dar am recunoscut ca in cazul comparatiei d fata honda este in fata...e meritul lor si nu mi sar parea corect sa mananc rahat spunand ca gti cel mai tare,bla bla bla...;)
|
Quote:
in legatura cu G5 GTi VS CTR vreau sa spun un singur lucru.. masinile sunt comparabile ca performante..amandoua sunt ft bune.. c le diferentiaza e faptul k Golful e pt soferul mai comod si care vrea sa aiba si o masina ft bine dotata la interior in timp ce Civic Type R este pt soferul mai activ caruia ii face placere sa schimbe des vitezele, sa simta masina etc. dar nu e ft interesat de gadgeturi si alte dotari pretentioase. |
dsg---cea mai buna cutie din lume
deci parerea mea > 1.GOLF GTI DSG |
Am condus sambata un Typer R..Tin sa precizez ca am GTi dsg..Deci masina e incredibila..Pt cine cauta sportivitate Type R-ul e perfect..e un adevarat kart de strada..Sta mai bine pe viraje, decat Gti(4 usi)..Intradevar pe linie dreapta sunt apropiate cu un mic avantaj pt type R dar pe parcurs dsg recupereaza ajungand sa o depaseasca..Dsg nu iti da senzatia de viteza nu iti da aceea izbugnire, este foarte inselator..DSG este un compromis intre comfort si sportivitate..Adik le cam are pe amandoua..cu Typer R e mai greu cu comfortul pt ca te indeamna tot timpul sa o turezi..
|
Inclin catre CTR, n-am condus nici una dintre ele dar le-am avut langa mine la start
|
e mai tare gti tare
|
:DParca as tinde spre Type-R si din cauza renumenului pe care si l-au facut japonezele :) Si cred ca Type-R e si mai rapida
|
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: Super argumente!!! Asa cum au mai zis si alti, Gti mi se pare compromisul intre confort si sportivitate, pe cand Type-R reprezinta sportivitatea si placerea de a conduce pura!!! |
Oricum am ramas placut impresionat de dsg-ul meu..Adik dupa viteza a 3 GTi incepe sa se apropie de CTR..undeva pe la a 6 il ajunge..Pe 400 de m si-o ia GTi-ul, dupa 400 de m recupereaza..
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning