![]() |
Re: Incepe - Proiect Oltcit
scuze, ma uitai mai in graba si mi se paru ca asta e flansa https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1153949528 dar se pare ca ma inselai...hm..se vede ochiul neinitiat :(
|
misto,a avut si tata un olcit 1.3 cutie 4 trepte RM,al lui avea la rotile din fata pe planetare avea discurile de frana si se montau super ushor placutele de frana,si pe spate avea discuri,fata de dacie e mai simplu parerea mea(am dacie)da nu cred ca e bine cu flanse,pe urma ai probleme,poate sati bata pe la roata,prezoane rupte...si mai multe ai grija ca materialul sa fie bun si un mererias calumea,succes in continuare.
|
Quote:
|
pai? iti freaca pe interior jantele? de cat ai cauciucurile pe ea?
|
Quote:
|
tha_nox nimik nou? mai da si u poze ,,,, in ce stadiu e masina?
|
sorry...acum am venit la mare dupa vro 2 sapt..masina are niste aripioare noi si umflate gata sa primeasca sub ele un set de momo-uri...dar inati sa vedem cum o trec de rar cu jantele originale :D
|
pune-ti frate turbo si gata. Ce zici? asta da tuning
|
ce tare Madaline ... doua vreau!!! ... sunt la promotzie?... :)
tha_nox trece`o de rar acum cat inca mai pare a oltcit .... parerea mea |
Quote:
|
Quote:
cred ca o sa ma cam grabesc cu raru sa pot sa imi pun si eu jantele pe ea, ca e pacat sa le tin degeaba langa masina... acum am terminat cu iesirile si ma duc direct la ea sa vad in ce stadiu e..ce a mai facut tinichigiul...poate sa ma apuc sa mai fac ceva finisaje...sa imi montez si muzica eventual pe ea...:twisted: |
Quote:
dar daca tot te apuci de tuning, trebe sa-ti rezervi bani de turbo ba chiar as sfatuii pe toti care se apuca de tuning sa inceapa cu motoru + turbo si dupa aia cu altele nu ca tine.. caroseria + restu si dupa aia de turbo la sfarsit si te temeai ca n-ai bani de ajuns parca |
Quote:
atat timp cat ai seriile in regula (ma refer la cea de pe motor si de pe caroserie nimeni nu iti face nimika) |
Quote:
cred ca daca vad si turbo ........ |
Quote:
mie imi e frica si de o mica crapatura in parbriz ca stiu pe unu care s-a intors inapoi cu buza umflata sa schimbe partzibu pt asa ceva... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning