Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - pustiu_FUG (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/193941-machete-lucru-pustiu_fug.html)

pustiu_FUG 27-06-10 16:39

Re: Machete in lucru - pustiu_FUG

3 Attachment(s)
se ia o carcasa de CD-u, se taie partea de sus striata, se taie din acea parte ce dimensiune vrei sa aibe intercoolerul/radiotorul. Conductele/tevile se fac din paiul de la betusorul de urechi(mie mi se pare cel mai bun) si cam asa:-?

subaru, incerc sa ma gandesc ce sa ii fac:-?

andy design x 27-06-10 19:51

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3474374)
se ia o carcasa de CD-u, se taie partea de sus striata, se taie din acea parte ce dimensiune vrei sa aibe intercoolerul/radiotorul. Conductele/tevile se fac din paiul de la betusorul de urechi(mie mi se pare cel mai bun) si cam asa:-?

subaru, incerc sa ma gandesc ce sa ii fac:-?

Subaru zic ca ar arata bine negru cu dungi rosii pe el, dar fa-l cum crezi ca sa nu dai vina pe mine daca nu-ti place.:lol:

pustiu_FUG 27-06-10 20:06

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andy design x (Post 3474805)
Subaru zic ca ar arata bine negru cu dungi rosii pe el, dar fa-l cum crezi ca sa nu dai vina pe mine daca nu-ti place.:lol:

nu, ce spui tu trage la mustang dungi, eu unul nu am vazut subaru de curse cu dungi:shock:, ma gandeam la un albastru cu stikere pe el sa vad, momentan il tin asa, il cobor(ca in poza) toba geamuri negre plafon/capota neagra sa vedem:-?

si un nou membru, 1:43:( imi doream foarte mult acest model si um 1:24 nu am gasit am cautat orice scara inafara de 1"18 ca nu ma intereseaza

DrifterGT 27-06-10 20:23

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3474839)
nu, ce spui tu trage la mustang dungi, eu unul nu am vazut subaru de curse cu dungi:shock:, ma gandeam la un albastru cu stikere pe el sa vad, momentan il tin asa, il cobor(ca in poza) toba geamuri negre plafon/capota neagra sa vedem:-?

si un nou membru, 1:43:( imi doream foarte mult acest model si um 1:24 nu am gasit am cautat orice scara inafara de 1"18 ca nu ma intereseaza

Frumos subaru , insa X5-ul e facut ... nasol rau , il ma si eu si parca sunt aruncate farurile si stopurile pe el + rotiile din plastic ...

pustiu_FUG 27-06-10 20:30

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3474888)
Frumos subaru , insa X5-ul e facut ... nasol rau , il ma si eu si parca sunt aruncate farurile si stopurile pe el + rotiile din plastic ...

multumesc, da stiu este si de bburago si 1:43, dar imi doream modelul acesta foarte mult si am cumparat ce am gasit, bineinteles ca nu ma las pana nu gasesc 1:24:-)

DrifterGT 27-06-10 22:55

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3474911)
multumesc, da stiu este si de bburago si 1:43, dar imi doream modelul acesta foarte mult si am cumparat ce am gasit, bineinteles ca nu ma las pana nu gasesc 1:24:-)

Hmmm , deobicei Bburago au masini facute frumos dar de la 1:24 in sus , acum nah si MaiSto la 1:43 sunt varza , asa ca e bunisor numai ca nah , se putea si mai bine :) , succes la gasit :???:

pustiu_FUG 28-06-10 16:35

5 Attachment(s)
schimbare de plan, toate machetele vor fi 1/43 in cazul dioramei...

update, alfa GT( modificari folie geamuri, urmeaza alte jante ca sunt oribile
si o noua venita, ce-a mai mica:oops: dar cum vreau modelul neaparat merge orice scara:lol:

bburago26 28-06-10 22:04

poate te ajuta ceva de aici pt subaru
bafta

pustiu_FUG 29-06-10 09:42

Quote:

Originally Posted by bburago26 (Post 3478302)
poate te ajuta ceva de aici pt subaru
bafta

salut, ce sa ma ajute? ca nu vad nimic:-)

bburago26 29-06-10 09:52

scuze dar am uitat link-ul:lol:
https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...-ghishina.html

pustiu_FUG 29-06-10 10:32

merci, dar nu vad nimic modificat la el:sad:

pustiu_FUG 30-06-10 13:18

10 Attachment(s)
cateva nimicuri:-)

bburago26 30-06-10 13:43

salut ,
ce ai folosit pt a indeparta vopseaua la macheta rosie ??
multumesc!!

pustiu_FUG 30-06-10 14:15

Quote:

Originally Posted by bburago26 (Post 3482778)
salut ,
ce ai folosit pt a indeparta vopseaua la macheta rosie ??
multumesc!!

salut

cu decapant, decanol, solutii care ataca vopseaua, dar ai grija sa nu dai si pe plastic, ca ti-l topeste:(

pustiu_FUG 30-06-10 20:53

2 Attachment(s)
folie auto la subaru, sper ca zilele astea sa il si curat de vopsea pentru ai aplica alta vopsea albastru perlat si electrica, acolo este putin mai greu:( se vad aiurea farurile:(, trebui gandita:-?+ loc pentru o toba, ca are dar este una turnata pe placa, foarte urat:(

All times are GMT +2. The time now is 20:00.

- Copyright 2026 4Tuning