![]() |
Re: Intalnire Vw Golf in Bucharest !
bogdane.... saptamna asta aflu daca mai vine cineva din ploiesti si t anunt ;)
|
banner : VW FEST
daca vre`ti sa vi`l puneti la semnatura |
1 Attachment(s)
Banner VW FEST
sau linku direct |
dar cine mai e din Ploiesti care poate veni..ca poate cunosc...si se convinge mai usor..
|
Quote:
poi numa` golfuri? .. la atat se rezuma vw? cu celelalte modele de wv ce se intampla? :???: |
da yo am facut`o... nu mi`am dat seama.. ca am pus numai golfuri... :) ma rog.... nu are nicio improtanta :D oricum e si o BORA in ultimu frame :D
este..... VW FEST ! :D |
da si cica o sa vin si eu :lol:
|
pai ar putea sa vina numai golfuri si Bora. oricum sunt asteptate toate..nu? sau Golftuning ar trebui sa sti exact cui te adresezi...seat..skoda..porsche..vin?
|
pei in momentu de fata ma adresez strikt la VW . acum daca o veni o skoda un audi ce sa faci ? sa le trimit acasa ?! ;)
|
deci eu o sa vin SIGUR
numai sa stiu cand si cum :lol: |
am inteles ca ti`au furat bara fata ? :D
|
DA ...
Nasol moment :lol: |
Pt intrunirea VW
Salut baieti sper ca o sa veniti cat mai multi! de mult imi doream asta si in sfarsit am postat anunt ! Golfuletz mi-a sarit in ajutor si uite ca treaba merge bine! Sper ca o sa veniti cat mai multi si sa fie misto!!! haideti sa punem si noi cate o poza cu masinile noastre aici sa vedem si noi cam ce o sa fie! sa stim la ce sa ne asteptam!! Asta vreau de la voi O POZA si o vorba buna!!!
|
Re: VW Fest in Bucharest
cum ma frate sa iti fure bara?
|
Re: VW Fest in Bucharest
deoarece au ramas in cursa.. doar 2 locatii am facut un poll decisiv ... pentru a vedea unde ramane VW FEST
asa ca va rog inca odata sa votati ... pe acest topic https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19666-vw-fest-poll-decisiv.html |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning