![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
2 Attachment(s)
ink unul.............:P
|
"misto" "tunningul"
ar intra la capitolul 'cum strici o masina cand nu ai inspiratie in alegeri' :D |
stii ce cred eu speeder?????..........k esti invidios..............m-am uitat pe la pozele masini tale si am remarcat cu stupoare k ai roti pe 17" si in afara faptului k ai o dunga pe capota .......nu vad nimic altceva..........
ORICUM VAD K TE CREZI IN CENTRUL PAMANTULUI!!!!....PARDON APROAPE DE EL :)))) |
nu, ti se pare :)
cu ce ai bagat puteai sa faci un kit custom si era mai unicat... prelungiri d la abt ,care fata d rieger sunt mai incarcate, o sa vezi peste tot.. jantele.. hmmmm..parerea mea e k o strica, dar se putea si mai rau spoilerul spate si pragurile... dau prost si o incarca si mai mult.. a daaaaa..dunga pe capota..dar makar am vopsito inaintea altora..si nu am recurs la tarania aia cu autocolant negru :D in fine...gusturile sunt subiective pana la urma , si nu inteleg c te ataci asa dk iti place tie masina :) pur si simplu nu o sa placa si altora :) get used to it :D |
aaaaaaaaa scuze ai si niste triple lexus style............da cum iti vezi tu masina k fiind una sport din moment ce ea are 5 usi(poate traiesti cu impresia k mergi cu autobus-ul):)):)):)).....esti funny ce pot spune...............
|
nu nu nu..tu esti funny :D da.. 5 usi, e mai grea...dar sigur te lasa sa ii admiri stopurile :D sau nu...lasa k mas speria si eu si masina de ce sora diforma ar vedea dupa in retrovizoare :))
si lasa atacurile astea k nu e frumos la ce ai akolo :D |
da la tine sa inteleg k e frumos sa ataci.......nuuu?!?!?dc ........pt k domnu e dah Bukle si nu din provincie ?!?!?!?
Frate stii ceva.......nu ma intereseaza parerea ta pt k tu clar si sigur 100% ai o frustrare mare de tot........cat tine de mare so............... :)) |
nop..doar k imi plac gtiurile frumoase...stii u , critica e constructiva ;)
oki...daca u consideri k am vreo frustrare ( desi nu vad d unde ai scoso si pe asta :) makar d aveam bmw sau alta masina :)) ) si o tii cu ironiile oki,si daca tie iti place cum e masina e si mai bine :) numai bine :D |
Fortza URC :)
|
va certati acum .? fiecare cu gusturile lui .! mie mise pare cooll masina adik a facut-o asha cum i-a placut lui si il felicit pt asta .1 bv ti-ai personalizat masina .!:)
|
masina e misto ,e si cu 2 usi ai si trapa , ok , adev e k da urat k nu sunt vopsite pragurile , si bara spate , oricum nu ai pus poze cu spatele sa vedem si ce poponetz are , spoilerul fata de la ABT ...mie imi place cel mai mult , aici e frumos ,dar jentile alea.......frateee da-le in p ....jos k strici tot ce ai facut .
imp e tie sa iti placa . sa ai noroc de ea . |
sper sa nu imi spui k e invidie ,mi-am dat cu parerea , credk oricine a avut sa dea bani pe un GTi are bani si sa si-o faca k si a ta ....de ex kt ai bagat u in ea , eu mi-am luat haine sapt trecuta :))))))))))))) .....sau cel putin aproape :P ,
|
ai fost tare la aza asta BYG'u :cat ai bagat tu in ea - in mi-am luat haine sapt trecuta :))))))))))))))
|
@budy ........ pai dak asa e :)))))))))
|
Nu pricep de ce ai schimbat buza Rieger cu cea ABT cand aveai kit complet Rieger...
Jantele alea fac GTI-ul mai gras decat e si la propriu si la figurat.Il fac sa para mai indesat si cred k sunt al naibii de grele...tie sa-ti placa |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning