![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
iti stiu pozele alea, dar sincer mie imi place a 3-a poza ca pare putin mai agresiva pe cand cea de a 2-a poza care iti place tie imi pare prea potolita masina ca sa zic asa.Eu ma gandeam la a mea ca si culori ceva in diagonale cu albastru si negru, iar la jante o culoare neagra. In fine lasa ca vezi tu.Merci oricum de ajutor ca vad ca altii nu au vrut
|
3 Attachment(s)
uite "minunatiile" ce am gasit pana acum mie i-mi place cea alba...cu toate k nu e facuta deloc bine photoshoparea,parerea mea este k aia ar arata cel mai bine...si despre negru si albastru nu prea am inteles cum vrei :)
|
o sa ma revansez duminica-luni cand o sa mai fiu acasa, si o sa pun alte modele poate fac pozele mai bine (sper)
|
e dastul de draguta ceea albastra cu mici retusuri ar putea fi perfecta
|
1 Attachment(s)
asa mai merge???
|
pai eu ma refeream la prizele de sus ca sunt prea in exterior si parca sunt prea mici
cele de jos erau fumoase |
luni vin cu prelucrarile...pana atunci mai spuneti poreri...ce mai trebuie si ce nu...k? pana acum mi-ai fost de ajutor comentariile lui "SirNenea" dar sa vedem ce spune si propietarul
|
voua va plac alea? mi se par oribile. fara suparare!
|
nici mie nu prea imi plac, dar ma rog ce sa zic din alea 3 cea mai rasarita pare a fi aia albastra, dar nu cred ca merge nici una din ele pe berlian.Trebuie ceva mai rotunjit sa atenueze colturile clasice de la tabla daciei
|
la modelu asta i-ar sta bine una 'rechin' mai bagata sub masina,asta ii pt zambetul lui ili
|
ganditiva la ceva sa se potriveasca si cu liniile masini...e ca si cum ai pune un spoiler de japoneza pe un suv;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Dar pana cand va incepe rezolvarea problemei cu spoilerele azi si maine se va incepe prelucrarea bordului Voi reveni cu mai multe poze maine poze cu cadranele...... |
foarte jmechere cadranele, incepe sa se vada a masina straina.... felicitari dac-ule!
|
gata acum i-ti promit k o sa scot ceva bun...alea cand le-am facut eram cam pe graba...a fost o gresala prosteasca , k le-am postat...dar astazi vreau sa scot cv bun makr 1 model si tot scot ;) scuze inca o data pt ce tampenii am pus :)
|
:x :x nu-mi merge netul de vre-o 2 ore acum :oops: acum sunt la o sala si am dat mesaj k sa te anunt k o sa intarzie putin "modelul" dar eu vine si te asigur k e mai bun dkt ce am pus...(iar i-mi aduc aminte de alea si mi-se face rusine :oops: :oops: :oops: )...oricum i-mi cer scuze pt intarziere dar pana i-mi dau ashtia drumu la net...paote pot sa bag de la sala de aici...sa incerc
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning