Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

andy_x3m 04-12-06 07:28

Re: Tulcea

sambata cred ca trag shi eu o fuga pe la Tl? unde va adunati? poate vad shi eu o mashina frumoasa? basbi tot cu capu' a ramas? hehe rupea cielo ala din liceu
numa' de bine

MauS 04-12-06 15:39

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 646158)
chiar asa de grava e lovita incat nu se mai poate repara ? da cum a putut sa o rupa asa ? a intrat cu ea in copac ce a facut ?

A intrat cu viteza foarte mare intr-o masina pe contrasens......

Eugen_TL 04-12-06 18:36

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 646999)
sambata cred ca trag shi eu o fuga pe la Tl? unde va adunati? poate vad shi eu o mashina frumoasa? basbi tot cu capu' a ramas? hehe rupea cielo ala din liceu
numa' de bine

de atunci inca il mai are ..am vb cu obraznick cu el in sens la delta si spunea ca il mai tine putin si il da ca vrea sa ia altceva.. in fine nu ne strangem non stop,plimbare mai mult...dar de stat se sta in sens la delta,in parcare la sindicate sau langa gara ...chiar acum samabata a avut loc putina actiune..filmuletele mai tarziu cu telu(nu prea se vede cine stie ce dar decat deloc)..pacat ca nu are nimeni o camera :(

vlad_Mafiotu 04-12-06 21:08

abia asteptam filmuletele. sa le bagi aici pe topicul asta . daca o fi aduc eu camera de filmat poate iese ceva voi sa veniti cu masinile .

Eugen_TL 04-12-06 21:29

tu ai putea sa-mi dai mie camera pe raspunderea mea o sambata eventual si un aparat ca apoi ma descurc eu idei am dar nu si aparatura

Cosmin255 04-12-06 21:33

Urmeaza sa pun un filmulet Opel Astra 1.6 vs Peugeot 406 2.0 hdi , Opel Astra 1.6 vs Fiesta 1.4 TDCI ( a subsemnatului:) )

Eugen_TL 04-12-06 21:35

si vor mai urma cu ... simt eu asta in urina =)) si skoda,poate A klasse in curand? si poate daca vine careva cu un bidon mare de benzina si un jeep V =)))

Cosmin255 04-12-06 21:38

Ford Fiesta 1.4 TDCI Vs Grand Cherooke 4.0 V8 :) o mica surpriza:)

MauS 05-12-06 17:29

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 648074)
Ford Fiesta 1.4 TDCI Vs Grand Cherooke 4.0 V8 :) o mica surpriza:)

Putin OFF-TOPIC.... ma dau si eu cu Fiesta 1.4 Tdci....am un umil Logan de 1.6 :-)

https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/24171-logan-provoaca/page-8.html Uite aici.... sa-ti faci o idee despre masina

DaViD TL 07-12-06 16:33

pai cand mai faceti curse anuntati si voi locul si ora unde o faceti ca poate vine mai multa lume sa fie mai tare !!!

Eugen_TL 08-12-06 12:13

cu multa lume nu e deloc tare..tare e doar cu prietenii..apoi se aud vorbe in oras "ce a facut ala..il stii pe ala etc etc" si uite asa din micul oras e posibil sa se ajunga la marea batalie intre "copiii de bani gata care sperie lumea" ..deci mai restrans e mai bine tot timpu' :)

MauS 08-12-06 12:19

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 652942)
cu multa lume nu e deloc tare..tare e doar cu prietenii..apoi se aud vorbe in oras "ce a facut ala..il stii pe ala etc etc" si uite asa din micul oras e posibil sa se ajunga la marea batalie intre "copiii de bani gata care sperie lumea" ..deci mai restrans e mai bine tot timpu' :)

are dreptate omu' ;)

vlad_Mafiotu 08-12-06 14:09

abia astept sa iau si eu carnetu park timpu asta trece fff lent :( . ce ma oftic cand ii vad p astia cu masinile prin orash si eu stau si frec menta .ce as vrea sa ma culc si a 2 a zi sa am carnet :)

DaViD TL 08-12-06 21:50

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 653070)
abia astept sa iau si eu carnetu park timpu asta trece fff lent :( . ce ma oftic cand ii vad p astia cu masinile prin orash si eu stau si frec menta .ce as vrea sa ma culc si a 2 a zi sa am carnet :)

ai mare dreptate ca mam plikty sa ma dau q bicicleta vreau carnet da lasa k 2 ani nu o sa murim sa vezi ce o sa fie atunci q toti astia din 90 !!!

vlad_Mafiotu 08-12-06 22:15

1 an eu mai am :D

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning