![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Quote:
Quote:
frumoasa masina, ingrijita. sa n-o lasi in paragina, si tine minte: mecanica e pe primu loc, apoi partea vizuala! spor la treaba! |
e hotoman el :))))))
ai grija ce faci pe acolo la masina ... mai bine dai bani la cineva care se pricepe si o pui calumea la punct ;) |
1 Attachment(s)
pam pam :twisted:
|
mai poti taia mult si bine din prelungirea aia daca vrei sa arate calumea ;) e un bun inceput .
|
Quote:
|
chiar asa bine am facut VT-ul? :oops:
e photoshop aia... azi am innegrit triplele, si semnalizarile din fata si din aripi... poze, maine urmeaza folii |
traiasca PS-u, bine ca te descurci, iti poti face o idee, chiar arata bine masina
sfatul meu : daca vrei neaparat faruri angel eyes pentru aspectul unor modele ce se gasesc zic eu sa pui angel`urile pe semnalizare si nu ca pozitie, ca nu e bmw, dar ai ceva de treaba. bafta la modificari! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
spor la treaba in continuare, asteptam pozele :lol: |
imi place ca te descurci :)
spor, astept sa dam o tura cand primesti rozalinu :D |
masina trage bn pentru varsta ei ....si nu te mai lua de mn ,,, ca nu fac eu nimik la masina....sa te vad si pe tn ..:-Phttps://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/195023-masina-mea-opel-vectra-2-0-dti-albastru-mat.htm
|
5 Attachment(s)
Quote:
cand am s-o bag la refacut tabla pe ea si revopsit, am sa ii fac si bad boy look-ul Quote:
Quote:
acum sa vedem ce ii fac si eu :twisted: am cateva poze de ieri, in care nu au iesit chiar asa de inchise triplele... am mai dat azi pe ele si sunt mai intunecate si, poze de ieri si poza PS fara colt :oops: ---> |
stii, se dau foarte usor jos semnalele si triplele. semnalele stau intr-o clema si triplele in 3 piulite. nu inteleg de ce le-ai facut pe masina!!!:shock::shock:
|
pai, eu de unde sa stiu? :lol:
si, oricum, eu am o problema... daca desfac ceva, mi-e o lene apoi sa pun la loc... vai vai vai :lol: lasa, ca nu duc lipsa de oferte de real si baumax :oops: |
Bravo Andrei . Daca o sa ii faci si bad boy look asa fara coltul ala o sa iasa super ;)
Keep up the good work ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning