![]() |
Re: E30 - White
Singura poza care o am momentan , sunt si capacele la ele , daca esti interesat , vorbim .. si fac mai multe poze , la fiecare janta cu detalii . Sunt in stare foarte buna jantele , nesparte crapate indoite sau sudate ....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1268825496 Cu un polish la buza ar da crima . |
Sa-l stapanesti sanatos....un urs foarte bine intretinut si mai ales intr-o stare foarte buna la tabla....sincer nu credeam ca o sa-l vanda vello si ma gandeam ca-i pune un motor de 2.5....tu ai de gand sa-l schimbi pe cel de acum sau mergi in continuare cu 1.6??
|
foarte frumos urs ai golfule' ,de cand caut si eu unul in stare asta ,am gasit si eu unul alb 88' fara servo ,cam cat te-au dus pisele si manopera sa pui servo ?
bafta ,si spor la modificari ! |
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta era sa se lase cu urate :( fara permis vro 3 luni
|
Quote:
|
nu ... o mica depasire de coloana .. :P da pan la urma am scapat cu 3 puncte
|
Re: E30 - 1989 Alpine Weiß II
Te mananca-n dos, te scarpini cu carbid.
|
salut,
frumos ursul tau, te-am vazut astazi pe ghe petrascu, cand intorceai, eu eram intr-un audi bleumarin. ce suspensie vrei sa ii pui? te intereseaza una reglabila?vb pe pm |
Quote:
legat de suspensie nu stiu inca , ma gandeam la arcuri de la ta-techinix am inteles ca sunt oky nu vreau sa o las prea jos ca merg cu ea zilnic |
Golf, cat ai dat pe masina cand ai cumparato ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Merita toti banii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning