![]() |
Re: mashina pana`n 35000 euro
Quote:
dar n-avem ce sa facem : masina germana e cea mai buna :blahblah: |
se fac unele topicuri ca sa nu ne plictisim pe acasa si pe la scarbici.."Pustiuletii " viseaza cai verzi pe pereti sau intra pe mobile.de si vad acolo m3 la 12 k sau mai stiu eu ce ...CAt despre topicul asta..Eu nu reusesc sa gasesc un motiv rezonabil pt care nu a fost sters inca...Majoritatea intra si ei si posteaza cateva masini pe care le-au vazut ei la televizor sau au auzit prietenii de joaca din fata blocului vorbind despre ele .Si vin ei sa isi dea cu parerea "ia-ti aia sau ailalta ca aia e mai buna consuma mai putin service-ul ieftin ". :| Habarnagii ar trebui sa se trezeasca la realitate .
Si inca ceva...topicul e deschis de 2 3 luni...Daca eu fac topic.."Ce avion sa imi iau cu 10 mil euro : "B 747 , AIRBUS ...hmm F16 "?? Intelegeti ce vreti si cei care puteti . Ps: Bafta in alegerea masinii oricare ar fi.. |
de ce sa se inchida topicul daca nu si-a gasit ceva ce sa-i placa? Poate ca omul se gandeste de cateva ori inainte de a cheltui 35.000 de euro , banii pe care unii dintre noi nici nu visam sa avem vreodatata la dispozitie pt o masina. Eu de pilda sunt f curios ce masina o sa aleaga pana la urma espinoza! Si il sfatuiesc la un golf r32, un lotus exige(favorita mea), sau de ce nu un rs6 ca sa rupa gura targului :D
|
iar eu ma repet...cand oi gasi tu un rs6 sau un elise la cca 25k sa ma anunti ca il iau eu .si sa nu fie tzeapa sau rupt in doishpe.hai ciao si cine stie..poate gasim si un lambo la banii astia...ca sa rupa gura targului...:|
|
sa-ti rupa tie gura sponsore. cel mai bine isi ia golf r32
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
Nautilus: alea sunt vechituri. 928-ul nu poate fii numit Porsche. Singurul Porsche pt mine este Carrera.
|
Mie imi place R129 mai mult ca SL-ul modern, pare mai solid si mai aratos, dar la o masina sport cu varsta medie de 10 ani tot va ceda ceva, iar pretul componentelor de SL e astronomic
~Nautilus |
nu e stilul meu un r32.. saptamna viitoare sper sa plec in germania .. ma gandesc intre un porsche boxter, clk sau mustang
|
Mustang,arata f bine si nici nu prea vezi la noi...
|
si eu m'as arunca tot la un Ford Mustang GT ... nu spun ca nu m-as multzumi si cu CLK`ul tau :) .. astept sa vad cu ce vi din germania.. bafta
|
Quote:
|
Espinoza nu cred ca o sa iti iei ce iti zice lumea .. o sa iti iei ce iti place tzie demult!
dar iatzi odata :D |
dintre cele 3 mustangu arata cel mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning