![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
Cristi-T ... nu as putea sa o numesc proasta organizare, sunt de parere ca termenul este foarte dur si nemeritat.
Noi am reusit sa stam de vorba cu cei de la plaza ... si le-am propus sa ne dea cea mai mare sala de cinematograf in care sa fie toti invitatii nostri plus cei ce vor sa isi rezerve/cumpere bilete la un loc. Mai precis toata comunitatea sa vizioneze filmul in aceeasi sala... Sper ca nu am incurcat itele prea mult ... dar oricum ... sunt locuri pentru multe persoane ... Succes!!! Si fiti pe faza ... :D |
cam cate locuri are sala ?
|
Quote:
poate sunt tot alea care le stim si noi .... |
polifem sau zetemete.... sper ca nu or sa fie probleme .. la casa.. cand vreau sa iau biletu ii zic ca am rezervarea aia... si imi zice ca e ocupat.... ! :rolleyes2
|
In legatura cu biletele si rezervari nu intrebati pe noi, doar pe Movieplex.
Sala a fost schimbata pentru ca initial au fost 2 sali MICI unde nu este effect atat de bun, cum este la sala MARE! si la sala mare sunt mai multe locuri decit la 2 sali mici. Mare partea al sali este deja rezervata pentru presa si VIP. Revenim cu mai multe detali seara. |
eu mi`am rezervat H16 H15 in sala 8 la 20:30...... deci pot... sa merg pe aceste locuri da?
|
hmm..am in sala 11, randu 8, locul 18 si 19...cine vine cu mine :)))
|
Ok, o sa vorbesc eu astazi cum este cu rezervari si va anunt. Dar credeti ma ca eu sau Polifem nu avem nicio treaba cu rezervari, asta face Multiplex.
Primele 8 randuri (adica in spate), locuri centrale sunt rezervate pentru presa si VIP. Asta stiu sigur. O sa revin cu mai multe detali diseara. |
cu rezervarile treaba sta cam asa...cine a facut rezervari pt sala 1 pt sambata..automat s-au rezervat in salile 8 si 11 locuri...eu am avut rezervare in sala 1 (cand era vb de o singura sala) iar azi am sunat si tipa mi-a explicat ca s-a rezervat automat in cele 2 sali in care s-a mutat avampremiera...asa ca cine a avut rezervare in sala 1 sa sune si sa i se confirme rezervarea..cine nu..sa-si rezerve bilet prin telefon ...
|
Quote:
|
cum mah? eu am sunat azi si tipa mi-a confirmat rezervarea...pt sambata ...ciudat
|
cel mai bine e sa te uiti pe net sa vezi daca ai rezervat si ce locuri ai
|
yo am rezervat azi pe net 4 locuri pt sambata ... o sa ma duc diseara sa vad cum stau lucrurile :)
|
Quote:
sala 11 ... L-23,L-22,L-21,L-20, |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning