![]() |
Re: E36 Meeting & Drive - 12 Iunie
prezent si ZLR-u.....
|
Quote:
|
Quote:
Prezent BMW E36 Cabrio WON |
eu o sa vin direct in poiana caci in perioada 8-12 iunie am programata o excursie la munte si nu are rost sa vin pana in bucuresti ca sa plec inapoi la munte mai ales ca o sa fiu in zona brasovului.
|
1 Attachment(s)
Prezent si eu, insa doar la Bv. Mi-e cam greu (in perioada aceasta), sa vin de la Alba (Aiud), pana la Bucuresti, sa ma intorc la Brasov, iar pe urma inapoi la Alba (Aiud).
Apreciez daca cei care vin direct la Brasov, sau oricare alticineva, ar lasa niste detalii cu privinta la locul in care ne vedem in BV. Multumesc anticipat, sa ne vedem cu bine ;) |
Apropo .. am o mare mare rugaminte !!!
Sa-mi aduca si mie cineva un sticker cu 4tuning (ce se lipseste pe parbriz/luneta) la intalnire, il platesc, nu asta e problema ! Eu pur si simplu nu gasesc de unde sa-l procur .. :( Multumesc anticipat ! :) |
Da...nici eu n-am sticker cu 4tuning...daca cineva se gandeste si la mine dau o bere:D
|
Noi nu avem absolut nici o legatura cu 4tuning deci nu avem de unde sa scoatem astfel de stickere!!!
|
bmwowners stiu ce spui, insa eu vorbeam asa .. "in general" .. daca cumva, din gresala, daca printr-o intamplare fericita isi gaseste cineva (din cei care vin) un sticker in plus .. as aprecia ! :)
|
.. chiar nimeni cu un sticker in plus ? :)
|
De ce nu incercati sa continuati de la BV la SB 1 ora.. valea oltului,Valcea,Pitesti,Bucuresti?
Daca nu se poate o sa incerc sa vin si eu la BV! Bafta Scuzati-ma daca am deranjat pe cineva cu ideea dar mi se parea mai frumos asa... :paper: |
Rog pe cei care sunt din brasov si participa sa-mi lase un nr de tel,sa ne intalnim inainte sa-i asteptam pe cei de la bucuresti!
P.S Sau cei care vin din alte orase dar care ajung mai repede! |
Buna idee ! :)
Eu voi veni de la Alba, astept sa-mi spune-ti si mie un loc de intalnire in Brasov, unde sa-i asteptam pe cei care vin de la Bucuresti. Spun asta pt. ca plec devreme si cu siguranta pe la 11 maxim voi ajunge in BV. Numarul meu de telefon, daca ii este util cuiva : 0744.19.86.89 Dupa cum spunea si BMMWe36, ar fi excelent sa gasim aici niste numere de telefon a celor din Bv care ne vor astepta, si locul in care ne vor astepta. Sa ne vedem cu bine ;) |
Pisicarilor dormiti?
|
Nu !
Cum sa dormim cand stim ce va fi maine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning