![]() |
Re: citroen cx in restaurare
Frumoasa initiativa ta, de a restaura acest model :D care a devenit foarte rar pe strazile din Ro, tot respectul din partea mea, si bafta in continuare. :D Numai bine.
|
dane mai multe informatii despre restaurare:D
|
nu ne mai lasa asa cu ochii in soare ..... asteptam noutatile.....
|
Quote:
detalii.... nu am detalii deocamdata, azi pun motorul sus asa ca... gramada de treaba. |
au trecut 2 zile..si eu am sa-ti propun o combinatie de ~200CP aspirati RWD 6IL..cauta-ma :weee:..k pi mess esti absent..NEMOTIVAT :twisted: :twisted:
|
nu ma combin... sunt dizelos de fel, nu ma intereseaza benzine, mai ales cu motoare peste 2000... oricum, stiu ce ai de gand, faina rau masina, dar nu e de mine...
|
raule..:lol: :lol: una zici, alta faci :-P
|
m-am interesat de smecheria aia de mi-ai zis tu si nu merge asa... e prea nasol... de asta nu ma intereseaza.
|
e gata.... ma dau deja cu 121 de caluti, dar, pacat ca vreo 2000 de km nu pot sa ma bucur de ei :(
|
s-au mai facut ceva progrese, unele cu rost, altele preventive. am schimbat toti rulmentii de la roti, am dat jos pivotii reblabili pt ca scartzaiau si am pus noi;
in momentul asta ma chinui sa ii inghesui un intercooler mai mare, dar se pare ca nu am sanse :(( singurul lucru care este posibil sa fac, este sa ii pun 2 originale, "inseriate", puse unul dupa altul ca si pozitionare; doar asa vad ca au loc... o sa fac astazi sau maine o poza ca sa vedeti pozitionarea, si poate reusiti si voi sa imi dati vreo idee. |
mai merita? :D
da-l si gata, ia o Sierra cva cu 2 usi perfuzata cu 600Eu :-P |
Ma bag si io in seama! mie nu mi-au placut sudurile pe care le-ai facut si ma bucur ca este altul mai dezordonat ca mine. Cand voi ajunge si eu pe la suduri am sa vad cat de cocos sunt :D. Daca ai modificat motorul sunt curios ce rezultate obtii la RAR. Succes in continuare.
|
dk aia n-au observat o instalatie de GPL pe un CX..le urez succes in a-l depista pe dj01fad cu 2 intercoolere :lol: :lol: :lol:
|
ar fi foarte siplu de trecut raru cu 2 ..."asa-i modelul " :))))
|
Bre! pe aci pe la noi, dracii de la RAR sunt afurisiti. Mie mi-au zis sa revin la ei dupa ce rezolv tacanitu' de la motor, zgomotu' suspect mai exact. Tacaneala era
de la o rola intinzatoare de la cureaua de AC. Tot ce e legat de stat e marlanie. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning