![]() |
Re: Provocari
Ne scuzati dar cu PIA in masina n-avea cum sa plece nervos de pe loc.
|
adica ce vrei sa zici dogarel? Ca pia este gras?
|
aaaaaaaaaaaaaa nu prea mai are cum sa plece nervos de pe loc s-au ***ut 2 supape dar stai linistit ca daca vreau am cu ce sa ma dau cu tine
aaaaaaaaaaa ce aveti voi cu mine ca am slabit ar stai linistit ca daca vreau am cu ce sa ma dau cu tine da eu eram cu ala de BAZACONII dar stai linistit am plecat de la ei asa ca nu pot sa ma dau cu tine cu matizul cu toate ca nu am toate tiglele pe casa si ma dadeam si cu el (prietenii stiu).......................... |
Quote:
|
Gata ...hai...provocati .
|
eu te provoc pe tine........la o sticla de j&b.... te tzine....
|
EU zic ca da......PROVOCARE ACCEPTATA !
|
Am sters vreo 15 posturi..... lasa-ti comentariile si faceti provocari adevarate...dc aveti cu ce...dc nu ...doar cititi.
|
bine,bine, dar n-am apucat sa citesc ultimele 4 reply-uri :evil: nu-i corect asa, poate am fost injurat, huiduit etc...in fine :???:
|
Ery chiar vroiam sa iti zic sa stergi. Stai linistit quick5hifter ca nu ai fost in jurat si ca sa ramanem in spiritul provocarilor te provoc la o cursa (legala) cand se va face pe aici nu pentru a demonstra ca unu e mai bun ci de distractie.
|
am castigat provocarea ...dar nu cum am vrut eu ptr ca ery a abandonat.
pacat....poate se razgandeste la un gratar sambata sau dum |
......dum mai degraba k sambata seara liberty parade :-D....
|
Quote:
->si urmatoarele legale cine stie cand vor fi :rolleyes2 |
gata....m-am hotarat....ady(dmx) dupa ce faci masina ne arunkm si noi pe tomis???....k pe GNT deabia il astept....ma rog el ma asteapta pe mine.....ia zi ne alergam un pic??? k intre preteni....?(anonimi):P
|
tu cu gnt?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning