![]() |
Re: new project at SmokeDesign
3 Attachment(s)
next!!!??.............................
|
si inca un pic.. nu ma mai satur :)))))))))))))))))),
|
5 Attachment(s)
.................................................. ..........
|
4 Attachment(s)
si inca..................................
|
heyyyy ...
in primul rand a iesit super... :D chiar ii sta bine in negru :) ... , sper sa fie fericit za owner :) |
f tare masina !!!! felicitari
|
mersi... o sa fac ceva poze afara.. la lumina.. cu detalii etc.. si intradevar asta este numai stage 1... la propriu,.. sa speram ca proprietarul intelege si vine pt restul ... inapoi la mine in atelier..
|
Hai mai alex trezeste-te si scoate masina aia la lumina, ca nu mai am rabdare sa vad poze k lumea :)
|
k doar nu ne-am chinuit degeaba aseara.
Sa vada lumea ce-ai stiut face.... |
is treaz.. acu polish jante/ inox.. si ultimile retusuri.. si iese afara.. si io sincer vreau sa imi admir noptile nedormite din ultimile 2 saptamani..........
|
idee ... la "grila" puteai sa pui si acolo chestii din alea ca si la prizele laterale ... asja ... nusj ... ii parca prea mare plasa aia ... just an idea ...
|
asa va fi zandere cu inox si pe acolo,chiar au meritat ultimele 2 saptamani nedormite
|
later poze cu tot ce se pune pe masina.. afara la aer.. la lumina.. sa ii dam dreptate masinii .. la cum vrea sa arate :))
|
da un tel cand o soti, poate trag si eu o fuga pana acolo, ca aseara n-am apucat s-o vad prea bine
|
frumos, mai bine ca in poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning