![]() |
Re: Porsche 924
umflaturile la aripi sunt VT?? ca in poza asa se vede !
|
..Carrera GT cu exceptzia spoilerului din fatza care e custom.
+ am adaugat nishte praguri care mi se pare ca dau bine cu restul. |
e frumos sa-l folosesti sanatos!
|
sincer e f. frumoasa... niste genti cromate ar fii cea mai buna alegere...Culoarea Rosu sunt pe f. multe porshe... alege ceva mai rar intalnit.Oricum bafta prietenului tau sa o faca cat mai frumoasa...
|
slim , parerea mea e ca masina asta facuta de alex, mai bine zis copia , e o mare prostie ! masina lui este facuta frumos...dar o copie parca nu da bine...nu ascult manele dar am auzit undeva o melodie cu titlul "copia nu are valoare" sau cva d genu...parerea mea !
|
da masina este facuta dupa a lu` alex.... nu este chiar identica dar oricum nu-i masina mea si nu prea ma int prea multe de ea..
|
4 Attachment(s)
mai exista una simpla in titan e turbo si are in jur de 250cp
mie imi place dar totusi e destul de veche... |
Asta e 944! Sau 924 cu kit 944?
|
Quote:
oricum frumoasa realizare acel 924 tunat cu exceptia jantelor care par de aro 10 modificate sa fie asimetrice si "eleroanelor" din spate care parcatic nu le vad (eu cel putin) nici un rost. |
Pai nu este deloc tunata masina(estetic). Am avut 924 si iti zic ca eu ca e la fel parbrizul ca si cel de 944 si odata schimbate aripile si aripile cu cele de 944 le incurci f usor! Cat despre jante sunt cele originale!
|
Quote:
|
eu am comparat 924 meu din 79 cu un 944 din 83! Se poate ca dupa 85 au schimbat asta. Dar sa stii ca 924 are elemente comune chiar cu 968! Poate ti-i se pare ciudat dar asa este!
944 este latit din aripi. In rest totul se poate muta de pe una pe altul, cateva piese cu un pic de modificari. |
Sunt de acord cu tine ca un 924 din 79 este asemanator cu un 944 din 83,pentru ca sunt practic aceiasi masina cu mici diferente.Insa din 85.5 944 a suferit o lista destul de lunga de modificari.Parbrizul chiar este mai lat, instalatia de incalzire este alta, tot sasiul masini este putin mai lat, basculele fata si spate sunt schimbate cu cele turnate de aluminiu, cutia de viteze este modificata (se poate adauga la ea radiator de ulei si lsd), arborele de transmisie su planetarele difera si ele, franele sunt mai mari(944s si turbo vine echipat cu brembo).Deci lista de piese compatibile de la un 924 la un 944 dupa 85 nu este chiar mare.Eu inafara de usi geamul de la portbagaj, capota, si scaunele din spate si astea cu mici modificari nu vad ce s-ar mai potrivi.
|
avetzi rabdare ca apare alta.............
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning