Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Tico - DJ 09 HIG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187444-daewoo-tico-dj-09-hig.html)

sorin_maican20 07-12-10 10:49

Re: Daewoo Tico - DJ 09 HIG

@Liviu

1. Probabil nu o sa ajung niciodata la viteza asta. Parca nu imi vine sa ii dau. Cred ca masina prinde numai ca eu sunt paranoia. Viteza am luat-o pe gaz (pe benzina cred ca merge mai tare.

2. Adica zgomote ( de exemplu aseara mi-am dat seama ca firul de la polita atinge amortizorul de hayon si face un zgomot - si asta ma enerveaza).

3. Pai mai am capetele de planetara pe care le-am lasat la urma si mai nou franeza in reprize ( deci tamburi noi).

B-99-SAA 07-12-10 15:20

Si tu esti la fel ca mine... cu zgomotele... Le urasc, le detest, imi vine sa ma urc pe pereti cand aud diverse! Si parca mereu e cate ceva... :sad: De la tamburi franeaza in trepte? Culmea, si eu am aceiasi problema (o sa iti arat cand ne mai intalnim), si ma gandeam ca de la discuri e imposibil sa fie, ca s-ar fi simtit in pedala... dar la tamburi nu m-am gandit... In primavara oricum aveam de gand sa schimb tot ce tine de frane :D

sorin_maican20 07-12-10 17:28

De la tamburi este. Eu i-am luat la strung si ala care i-a facut se pare ca nu prea stie meserie. Ca sa faci proba mergi mai tare si tragi frana de mana fara sa blochezi rotile si atunci iti dai seama ca e de la tamburi.

Ca sa mai scap de monotonie, azi am schimbat nuanta becurilor din bord. Acum sunt aproape toate galbene.

sorin_maican20 11-12-10 23:35

Revin cu date despre consum :)

Am reusit sub 6% in oras (cred). Ideea e ca am bagat 4 l de benzina si am mers 91 km. Dar mai aveam in rezervor 1 sau 2 l. Deci, pe undeva pe la 6%. Urmeaza sa mai fac o proba in curand.

Mai mult decat multumit. Urmeaza si reglarea instalatiei de gaz si am terminat cu functionarea motorului.

Fireburn_03 18-12-10 16:27

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3889666)
Revin cu date despre consum :)

Am reusit sub 6% in oras (cred). Ideea e ca am bagat 4 l de benzina si am mers 91 km. Dar mai aveam in rezervor 1 sau 2 l. Deci, pe undeva pe la 6%. Urmeaza sa mai fac o proba in curand.

Mai mult decat multumit. Urmeaza si reglarea instalatiei de gaz si am terminat cu functionarea motorului.

vreau si eu consum ca al tau :)) ... bine nici al meu nu cred ca e cu mult mai mare... :oops::oops:

georulz 18-12-10 17:03

Si eu mi-am facut un calcul la consum prin oras si am cam 6.5% in oras...prin aglomeratie

sorin_maican20 18-12-10 19:06

Gata. Am facut consumul real azi: am pus 4 l (nu mai aveam benzina in rezervor) si am facut 64 km, deci 6.25%. Daca as reusi sa scot si pe gaz un 7 sau 7.5% as fi cat se poate de multumit.

Probleme: De cand am schimbat termostatul se incalzeste mai greu si nu baga caldura (de fapt baga, dar nu pot sa o numesc caldura). Sigur este de la termostat si am un chef sa il schimb din nou? :(
Poate cineva sa ma ajute cu niste chei cu adaptoare flexibile ca sa il desfac?

Fun: am pus rotile de iarna pe fata si am trecut pe spate anvelopele de vara. Acum face si cerculete :D

lughy_gsm 18-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3908829)
Gata. Am facut consumul real azi: am pus 4 l (nu mai aveam benzina in rezervor) si am facut 64 km, deci 6.25%. Daca as reusi sa scot si pe gaz un 7 sau 7.5% as fi cat se poate de multumit.

Probleme: De cand am schimbat termostatul se incalzeste mai greu si nu baga caldura (de fapt baga, dar nu pot sa o numesc caldura). Sigur este de la termostat si am un chef sa il schimb din nou? :(
Poate cineva sa ma ajute cu niste chei cu adaptoare flexibile ca sa il desfac?

Fun: am pus rotile de iarna pe fata si am trecut pe spate anvelopele de vara. Acum face si cerculete :D

-bun consum

- asa am patit si eu,l am schimbat si imi baga caldura f slab adica nu cum trebe

- :D am fost si eu azi sa ma dau pe zapada :D

sorin_maican20 13-01-11 20:43

6 Attachment(s)
Pam-pam: Za sticker! si cateva de interior

valitataye 13-01-11 22:10

Parca venea mai bine cu stickeru pe luneta:),Arata bine la interior cat si la exterior

sorin_maican20 13-01-11 22:23

Am zis sa am si din fata si din spate. :)

B-99-SAA 14-01-11 09:16

Mi-e dor de jantele alea :lol: Si observ ca te-ai bagat tare pe partea "galbena", arata bine bordu, mai ai la exterior :D

sorin_maican20 14-01-11 18:08

Multumesc Liviu.

La exterior astept becuri H4 galbene. Daca aveti idee pe unde pot sa gasesc va astept cu adrese sau nume. De asemenea am inteles ca sunt niste bulbi galbeni care se pun peste far. Astept de la cineva de pe forum Dacia cu un raspuns. Maine pun pozitiile galbene.

B-99-SAA 14-01-11 18:15

Auzi... nu mai bine lasi becurile normale, si pui o folie galbena desupra? Sau un xenon de 3000k, ala e cel mai galben (din cate stiam). Ma gandesc sa nu stai sa schimbi becurile daca te opreste politia... tragi de folie putin si aia e... :D

sorin_maican20 14-01-11 18:21

Da! Buna idee. Poate trec maine prin targ sa iau o folie galbena. Feon am de la un prieten => maine am treaba. :)

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning