![]() |
:D
CObra m'urile vin in variantele astea de putere !
e30 ! M tehnick 190 ! M3 225 ! E36 ! 280 si 321 ! e46 ! 343 si 360 ! |
Eu cred ca face banii. Am mai vazut si un m3 ca ala cu 25000 de km si cerea tipu peste 20000 de euro pe el. Persoana ce vinde m3 asta este ceva redactor la promotor, testeaza masini si scrie si in revista. Ar fi frumos sa nu fi mintit in legatura cu km. Si este de colectie pt ca is f rare m3 ursulet original 8)
|
Re:
Quote:
|
n-are legatura care da fum lu care Bogdane, e vorba de raritatea si \"imaginea\" masinii, un astfel de M3 va fii cautat de colectionari in cativa ani, insa un Civic Type-R nu....
si masini vechi de colectie care nu dau fum nici la Dacia, dar costa zeci de mii de euro. |
M3 masina de colectie??? Hai ca am trait s-o aud si p-asta...Adica M3 la acelasi nivel cu Jaguar XK150, Morgan, Triumph, Fiat 124 Spider, Autounion si altele, nu mai dau exemple? Astea sunt masini e colectie dupa umila mea parere, nu un ursuletz, fie el si M3, care-s mii si mii in lume, poate sute de mii...
|
sa stii ca ai dreaptate, sunt sute de mii :x :x
|
:D
O masina sa devina de colectie ii trebuiesc cateva zeci de ani bune !
m3 e30 deocamdata nu e de colentie dar nici nu o vezi la tot pasul ! Cat despre m si type-r cu toate ca sunt mort dupa honde eu zic ca bate m'u ! Are puterea tractiunea si indemanarea de partea lui ! |
acum nu este, dar o sa fie
de exemplu, M-urile din anii 70 acum sunt de colectie |
Vrei sa zici M-ul, ca e unu' singur ca model, si tot 1 ii zice :wink: Nici macar nu stiu in cate bucati s-a fabricat, dar banuiesc ca putine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning