![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
raspundeam si yo la intrebari dak eram din Bucuresti:P oricum abia astept sa iasa filmu':clap:
|
care sa in bucuresti prin apropierea cartierului titan sa ma ia si pe mine!! pls pls ca nu am cu cine sa vin!!
|
vezi ca este si la holywood multiplex. nu mai e avanpremiera, e premiera obisnuita.
|
Intradevar.... este si la Bucuresti Mall.. tot de azi incepand... si ca ora la 22:00.
|
Quote:
cred ca o sa fie super show :lol: :lol: distractie placuta :D :D :D |
Cand o sa apara filmul si in magazine pe dvd sau vhs si la noi in tara?
|
Am fost la Moviplex cu 4tuning members...am vazut filmul...si pot sa spun ca este cel mai tare si mai reusit dintre seriile fast and ***ious....Super film super masini super fete super poveste...numai cuvinte de lauda ;)
|
43 Attachment(s)
Cateva fotografii din cadrul evenimentului ;)
|
cel mai tare film :D .........tokyo drift rulzz..... mi`a placut super mult !!!!
|
am si yo 2 MARI dileme ...
1) cum a ajuns Vin Diesel ruda cu Jan ala ... asta chiar nu mi`o pot explica :)) ... experimente genetice :P:P:P 2) where the fuck is the R32 ?:) ca yo nu l`am vazut :D:D:D:D |
1) il cheama Han :D
2) a aparut si la inceput si la sfarsit.. da doar putin :( |
Quote:
1) n`are imp cum il cheama:D nu asta era idee :D .... 2) sa moara biji daca am mai vazut alt R32 inafara de ala de la plaza din parcare :P |
8 Attachment(s)
Pun si yo cateva :)
|
nu stiti de unde il pot cumpara?
|
care stie cand cum si unde o sa poate fi cumparat filmul in format de dvd sau vhs si la noi in tara? cu aceeasi dilema se confrunta si altii...astept un raspuns.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning