![]() |
3 Attachment(s)
sa ma bata cucu daca stiu ce masina e asta ..prezentza scenica...nota 10
|
3 Attachment(s)
...
|
ala galben e chevrolet corvete
superba masina :oops: |
eu cred ca e corvette ...printre primele modele
|
3 Attachment(s)
ala e...chevrolet corvette
imagini de pe mobile.de |
2 Attachment(s)
¨¨emblema¨¨orasului(ala cu tauru).. trebuia sa o pun mai la inceput....aici totzi au tauru , pe masina (sticker)
|
|
Re:
Quote:
|
ieri am vazut cea maitare calibra live din viatza mea...argintie...OZN in puii mei , ca tot paru era sculat pe mine...eleron deala de eclipse pe spate...incredibil ..spoiler lama in fatza...umflata putin la spate ....
Alta masina , care am vazut-o azi dar nu am apucat sa ii fac poza ca a prins verde la stop ( aci ase trec astia pe langa mine ca nu apuc sa imi scot aparatu) ...un hyunday coupe..(ala din primele poze sa se ascunda) moama.... si la ala m-am shokat putin,2 culori alb cu rosu aprins ...eleron imens care se asorta cu masina f bine ..praguri sucite..bodykit incredibil... imi pare rau ca nu am apucat sa o foto.... plus ca mai e un seat leon care mi-a zis amicul meu ca a castigat f multe premii la intalnirile de tuning pe care inca nu am avut placerea sa il vad! E un roman aici care are JAPAN TUNING si democarul e un g2 alb ..poate il prind sa ii fac o poza! |
3 Attachment(s)
golfu de la japan tuning
|
Mda ... frumos
DAR :roll: :roll: :roll: :roll: culmea ca la toate masinile BETON si EXTRAORDINARE si asa mai departe niciodata nu apuci sa le faci poza :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
|
golfu asta alb e cam sec.,....
in afara de pragu si prelungirea la bara fata nu are nimik modificat.... |
Re:
Quote:
Firma(afacerea) o cumparat-o baiatu asta roman de la un spaniol ( baiatu a avut un accident de moto si asigurarile l-au despagubit cu f multzi bani si de acolo a avut $ sa cumpere afacerea) am mai vazut inca 2 seaturi JAPAN Tuning aici ,,insa nu cu un tuning exagerat ..... |
Da oricum nu ai apucat sa le faci poze asai?
=)) :D ;) :lol: :dance: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning