![]() |
Re: dog style custom tuning
Quote:
|
:xdemon poate ma iau de viata ta ca vad ca vorbesti aiurea pe hut lasal in legea lui el vede tastatura ca pe mixerele lui si scrie cum apuca nu prea am inteles care ii treaba cu dro tuningu si cu frt?
|
Quote:
|
dupa cum se vede am nevoie de "mambri" citindul pe bakal
|
suntem in tratative sa aducem un mecanic bun si maniac dornic de cipuit si modificat motoare si un electrician , un domn care se ocupa cu tapiterii de piele si ceva mai exclusiv piele de bizon ...
deci cei care doresc sa isi modifice motorul ii asteptam cu drag echipa dog style |
oficial avem mecanic si tapiter
|
succes va doresc cu noul club , sper sa va tineti de treaba si sa fiti uniti , apropo , a iesit f bine nubira ,,,,,bafta
|
multumim pentru aprecieri si mult succes si voua in ceia ce faceti
cu stima echipa dog style tuning |
miine se implineste 1 an de cind nu mai e printre noi regretatul MAX
dumnezeu sa il odihneasca si sa il aibe in paza MULTUMIM MAX CA NE VEGHEZI DIN CER https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4...eature=related |
Quote:
Sal Broasca.... eeeiii da ce pagina avem aici? vad ca am avut onoarea sa apara si masina mea in portofoliul tau. Numai bine si spor la treaba ca sunt multe de facut :) Sper sa se mai aseze putin apele si la mine si sa ne jucam putin si cu Mitsu ca trebuie.. :D (VS 86 NEC) |
ori cind cu cea mai mare placere si stima pt voi ce ce apreciati munca
placerea si onoare a fost de partea mea daniel te astept oricind cu ori ce fel de provocare |
|
in lucru alfa romeo156 extrem tuning ...
|
Spor la lucru, si ma bucur ca aveti si un doctor in ale tuningului la motor...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning