Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Sr (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/184767-my-scoot-sr.html)

P@tic_sefu 06-05-10 22:21

Re: [My Scoot] Sr

ms..oricum nu vreau sa ma mai cert cu nimeni sau sa ma contrazic :) stiu ce scuter am si ce fel functioneaza ..:) oricum alti nu stiu ce vorbesc :P

P@tic_sefu 08-05-10 12:48

4 Attachment(s)
ultimele poze..ca de maine intra la vopsit scuterul :d il voi face roz cu alb :D

urs_e30 08-05-10 13:07

o faci pitipoanca :)) ... e ok rozul si mie imi place ff mult mai ales pe un scuter si mai ales in combinatie cu alb ...

ps: schimba oglinziiile ... macar dale jos

P@tic_sefu 08-05-10 13:11

1 Attachment(s)
oglinzele astea mie imi plac....le voi face roze poate asa o sati placa :)))) ink nu m`am gandit sa le schimb..uite o poza cum vreau sa fac scuterul..

urs_e30 08-05-10 13:26

ahh :X te excita culoarea aia :)) ... da o sa fie intradevar frumos ...

P@tic_sefu 08-05-10 13:31

o sa stau vreo sapt fara scuter ..ca sa nu`l grabesc pe prietenul asta al meu care mil vopseste...ca asa am patit cu un aerox..lam dus la vopsit la altcineva si in 2 zile mi la vopsit..si cand am montat carenele pe scuter..se exfoliase vopseaua :( de data asta astept ca sa iasa ceva frumos :D luni marti ma duc sa cumpar vopsea..ca o fac pe calc si dupaia astept sa il termine :D

urs_e30 08-05-10 13:47

Quote:

Originally Posted by P@tic_sefu (Post 3343575)
o sa stau vreo sapt fara scuter ..ca sa nu`l grabesc pe prietenul asta al meu care mil vopseste...ca asa am patit cu un aerox..lam dus la vopsit la altcineva si in 2 zile mi la vopsit..si cand am montat carenele pe scuter..se exfoliase vopseaua :( de data asta astept ca sa iasa ceva frumos :D luni marti ma duc sa cumpar vopsea..ca o fac pe calc si dupaia astept sa il termine :D

sa imi zici si mie codu la cul ... si cat te'a costat ... si ce cantitate tia trebuit ...

ps: si eu vreau tot roz ... dar in combinatie cu verde fosforescent sau portocaliu malossi ... sau albastru polini ...

P@tic_sefu 10-05-10 18:10

1 Attachment(s)
am luat vopseaua astazi :D nu am gazit roz`ul ala cum lam facut eu pt ca nu exista asa ceva la masini :))) am gasit un alt roz ..si am adaugat in el ink ceva si e perlat :D si o poza cu culoarea

urs_e30 10-05-10 18:28

Quote:

Originally Posted by P@tic_sefu (Post 3349364)
am luat vopseaua astazi :D nu am gazit roz`ul ala cum lam facut eu pt ca nu exista asa ceva la masini :))) am gasit un alt roz ..si am adaugat in el ink ceva si e perlat :D si o poza cu culoarea

te'am rugat si eu cv mai sus ... dami si mie un pm cv

P@tic_sefu 16-05-10 16:54

sapt asta va fi gata >:) o sa atasez ceva poze dupa ce montez toate carenele :X

P@tic_sefu 19-05-10 19:59

3 Attachment(s)
niste poze de azi ..maine sau poimaine montez carenele pe el :X in poze nu se vede bine culoarea..

rs-dey 19-05-10 21:16

prea tare jur,abia astept sa il vad gata!!!

P@tic_sefu 19-05-10 21:23

mersi..nici eu numai am rabdare =))) dar tre sa astept sa se usuce bine,bine si sa fie si cald afara cand le montez :D

Mimo 19-05-10 21:34

foarte frumoasa nuanta,sunt curios cum arata montat8)

P@tic_sefu 19-05-10 21:36

ms :d

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning