![]() |
Re: [My Scoot] Sr
ms..oricum nu vreau sa ma mai cert cu nimeni sau sa ma contrazic :) stiu ce scuter am si ce fel functioneaza ..:) oricum alti nu stiu ce vorbesc :P
|
4 Attachment(s)
ultimele poze..ca de maine intra la vopsit scuterul :d il voi face roz cu alb :D
|
o faci pitipoanca :)) ... e ok rozul si mie imi place ff mult mai ales pe un scuter si mai ales in combinatie cu alb ...
ps: schimba oglinziiile ... macar dale jos |
1 Attachment(s)
oglinzele astea mie imi plac....le voi face roze poate asa o sati placa :)))) ink nu m`am gandit sa le schimb..uite o poza cum vreau sa fac scuterul..
|
ahh :X te excita culoarea aia :)) ... da o sa fie intradevar frumos ...
|
o sa stau vreo sapt fara scuter ..ca sa nu`l grabesc pe prietenul asta al meu care mil vopseste...ca asa am patit cu un aerox..lam dus la vopsit la altcineva si in 2 zile mi la vopsit..si cand am montat carenele pe scuter..se exfoliase vopseaua :( de data asta astept ca sa iasa ceva frumos :D luni marti ma duc sa cumpar vopsea..ca o fac pe calc si dupaia astept sa il termine :D
|
Quote:
ps: si eu vreau tot roz ... dar in combinatie cu verde fosforescent sau portocaliu malossi ... sau albastru polini ... |
1 Attachment(s)
am luat vopseaua astazi :D nu am gazit roz`ul ala cum lam facut eu pt ca nu exista asa ceva la masini :))) am gasit un alt roz ..si am adaugat in el ink ceva si e perlat :D si o poza cu culoarea
|
Quote:
|
sapt asta va fi gata >:) o sa atasez ceva poze dupa ce montez toate carenele :X
|
3 Attachment(s)
niste poze de azi ..maine sau poimaine montez carenele pe el :X in poze nu se vede bine culoarea..
|
prea tare jur,abia astept sa il vad gata!!!
|
mersi..nici eu numai am rabdare =))) dar tre sa astept sa se usuce bine,bine si sa fie si cald afara cand le montez :D
|
foarte frumoasa nuanta,sunt curios cum arata montat8)
|
ms :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning