![]() |
Re: Impresii
nu se putea face nici un drift pe acea curba din cauza acelui sant care te forta sa franezi foarte mult si nu puteai sa arunci masina din curba ,eu am incercat si s-a ridicat cam mult (eram cu octavia)
|
nu ma baieti... curba aia era mult prea stransa pentru drift, care se face la viteza, nu la 40/h cu ursulete. io sunt de parere ca ar fi iesit mult mai bine daca curba ar fi fost mai lina si mai lunga... de ce? uitati-va la bmw-uri... nu puteau veni tare si cand ajungeau o calcau si trageau prea mult de volan=>180 grade.
|
Quote:
2. un tip care, din cate am inteles, nu era din Oradea. |
:D
p 3 roti??? am filmari unde se vede k o singura roate atinge asfaltu si unde merg si p 2 !!!!se ia lumea de noi bogdane...... dar macar am oferit ceva pt spectatori si ne-am chinuit masina!!! :D:D:D:D data viit imi duc un set de cauciucuri uzate si..... |
:) .. io atata am vazut ca se calca lumea in picioare sa vada ceva... (alta buba la organizare). oricum, imi placea ca tu cu frana d mana trasa, rotile virate dreapta si masina mergea linistita aproape drept... dar pe 3(2) roti :D:D:D a fost mega show faza!! :)
PACAT de M3-ul ala... sincer. o super-masina de super-drift cu o curba de cacao si un sofer "brusc" (alt cuv n-am gasit :P) |
lasa-i sa se, ia daca se crede cineva mai bun sau crede ce in acel loc putea sa faca mai bine la urmatoarea intalnire eu o sa vin cu masina mea (nu cu una imprumutata doar de dragul spectacolului) si il invit sa ma invete sau sa-mi demonstreze cu a lui si sa vedem cine se descurca mai bine
|
Quote:
|
nu se ia nimeni de voi... glumim si noi :D. ati dat tot ce s-a putut, si cum am zis mai sus, curba aia e total neadecvata driftului. sa nu mai vb de suprafata de rulare
oricum, a fost show, n-am ce zice :D |
bogdan si juana felicitari , bine ziceti ca voi ati facut ceva makar si ati forjat masinile. Sincer M3`u mi s-a parut umpik cam varza , probabil din cauza curbei ca trebuia franat si dupaia accelerat si rezulta 180 , dar oricum primul drift facut cu SUBARUUL din TM a fost cel mai reusit , stie el ce stie. Cat despre calcatul in picioare , asta este se mai intampla la noi era de asteptat sa fie asa. Las, am vazut ceva ce nu se stie cand vom mai vedea !
|
Quote:
|
am sa fac un thread incurand la comunitati locale: satu mare unde o sa pun cateva drifturi facut cu micutul meu polo!!! :D
|
nu face confuzii... una e sa mergi in linie dreapta, si cu totul alta sa faci un drift... nu am zis ca e slab soferul, doar "brusc" :D a bruscat prea mult o masina mult prea puternica, ce mergea prea incet, intr-o curba prea stransa pe o suprafata prea varza. e bne asa? :P :D:D:D
|
Quote:
|
parerea mea
avea pe M3 dezactivate toate sistemele de asistenta ,ESP ASR si dastea , plus ca venea incet si inainte de curba ii dadea talba si tragea de volan , iar avand in vedere ca masinuta aia are ceva putere :) si tractiune pe spate se invartea ca titirezu , dar sunteti de acord cu mine ca IMPREZA ( STAICI ) a facut show ? mai ales prima oara cand s-a dat ?! a fost cel mai reusit |
4tuningRO numar 2 pg 58-59 :) ati putut-o vedea pe tipa si ieri , dar de data asta cu toate hainele pe ea , am fost colegi :) ( NU MA LAUD CA NU AM DE CE )
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning