![]() |
Quote:
deci eu zic sa nu va grabiti ........... :(( daca zic dupa ce a trecut acest anunt dar nu am gasit nicaieri raspunsul;) |
Cursa s-a anulat asha ca ashteptam mai multzi memnrii la intalnirea
de pe 2 OCTOMBRI ora 17 sa posteze akum sigur cei care vin shi eu voi intocmii o lista.va anuntz ca va fii distractzie deoarece voi aduce camera de filmat shi o sa fie marpha ca o sa ne tragem in poze shi filmuletze care vor aparea mai apoi pe forum. asha ca ashtept reply-uri.nu fitzi off topic.MULTZUMESC |
quote=\"ZoliaT_2\"]CURSA A FOST ANULATA
in curand organizatorii vor revenii cu detalii[/quote] :(( pt cei care au vrut sa mearga ......... sper sa veniti la intalonirea noastra la fel de entuziasti pe cat ati vrut sa mergeti si la cea din plioesti. :peace: eu unu vin la meeting :P |
eu, needbrain si lolek suntem deja akolo ... noteaza-ne pe lista ...
|
Cei care vin sigur la intalnirea 4tuning Constantza sunt urmatorii:
MADFISH NEEDBRAIN LOLEK CT-03-ART DOGAREL BIZ YAMAHAER1CIP P.S.: lista va fii actualizata pe parcurs. |
dap noteaza :P vin cu baietii
|
vin si euuu maiiiiiiiiiii daca ma primiti si pot sa vin si daca sunteti de acord :cry: :( :lol: :)
|
si lista continua :P:
yamahaer1cip dogarel BIZ si altii P.S.: poate vin si cei cu masinutele si asa nu mai mergeti la ploiesti :P |
Chiar mai ART ai uitat sa ma treci acolo. :poke:
|
BIZ pe unde stai dai si mie niste date pe unde stai etc sa stiu poate trec sa te iau maine si mergem direct la salasporturilo damile pe mail datele [email protected] [email protected] vezi sal trimeti pe ca nu pe com ca lem mai dat la multi si au gresit mailu cand lau trimes
lau trimis pe com din greseala astept raspuns :wink: :wink: :lol: :D |
yo ma apuc akum sa dau mesaje lu Andrei WRC,Catalin BUT,shi sa vad ce mai am prin agenda.
|
deci ne vedem sambata, 2 octombrie la ora 17:00 in fata la sala sporturilor ...
|
Re:
Quote:
Nu am cum sa vin pe 2 ptr ca sunt plecat Constanta - Buzau - Craiova . Poate data viitoare ... |
deci X-ray este intzeles shi scuze ca am respins apelul dar chiar eram super ocupat.
|
a fost frumos!! :drunk: :D ....... :shock: pt ca stim noi cine a fost, elementul surpriza :lol: ;) ct 75 but , baietzi chiar daca a scos ce a scos ( stiu cei care au fost ce):P masina inca rupe e cea mai tare dacie si vreau sa zic ca masina asta chiar m-a uns la sulfet si mi-am sch parere despre dacii (ma rog despre daica lui).
:peace: si sa planificam mai departe :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning